Pradžia / Radikaliai
 

Aukštos kokybės slidinėjimo striukės vaikams

Ruošiatės į kalnus slidinėti su vaikais? Tvirtos ir šalčiui atsparios slidinėjimo striukės vaikams suteiks patikimą apsaugą ir mažyliai galės jaustis jaukiai bei patogiai. Slidinėjimo striukes dėvėti jie puikiai galės ne tik slidinėdami, bet ir apskritai būdami lauke žiemos metu. Skaitykite toliau ir sužinosite apie vaikiškų slidinėjimo striukių pasirinkimus.

Radikaliai.lt
2022 m. Sausio 10 d., 10:55
Skaityta: 22 k.
Aukštos kokybės slidinėjimo striukės vaikams

Slidinėjimo striukių privalumai

Visos vaikams skirtos slidinėjimo striukės yra pagamintos iš aukščiausios kokybės, atsparumą nuo šalčio ir drėgmės užtikrinančių medžiagų. Vaikas tikrai nesušals ir galės jaustis patogiai. Priklausomai nuo konkretaus pasirinkimo, kai kurios striukės apsaugo net nuo ypatingai didelio šalčio. Pasirinkite norimą šilumos kategoriją ir pagal tai sukursite reikiamą apsaugą.

Slidinėjimo striukės nuo paprastų žieminių striukių skiriasi tuo, kad yra ypatingai tvirtos ir lengvos, sukurtos specialiai sudėtingoms sąlygoms gamtoje, nevaržo judesių. Judėti su jomis ir šilta, ir patogu, jos pritaikytos sportiniams poreikiams. Viduje yra dar daugiau papildomų kišenėlių ir užtrauktukų, leidžiančių kontroliuoti dydį bei patogiai susidėti daiktus. Slidinėjimo striukes dėvėti verta dar ir todėl, kad jose yra specialios apsaugos, apsaugančios nuo sniego patekimo į vidų.

Gamybai naudojama medžiaga dažniausiai būna poliesteris. Dalis jo perdirbta ir atkurta naujai, šitaip tausojant aplinkos išteklius. Švelnus vidinis pamušalas suteikia dar aukštesnio lygio apšiltinimą, jis švelniai priglunda prie odos ir leidžia jaustis komfortiškai. Iš išorės esanti membrana ir kitos apsauginės medžiagos garantuoja aukščiausio lygio apsaugą nuo drėgmės, sniego ir speigo.

Visi vaikiški dydžiai

Vaikiškos slidinėjimo striukės gali būti labai įvairių dydžių. Dėl lengvai reguliuojamų rankovių, gobtuvo ir kitų striukės dalių, jos yra tinkamos naudoti ne vienerius metus. Nors ir vaikas sparčiai auga ir išauga rūbus, šiuo atveju, striukės tarnaus ilgesnį laiką, nei įprastai. Sau tinkamą pasirinkimą asortimente ras tiek mergaitės, tiek berniukai. Galimi labai skirtingi dydžių bei dizaino pasirinkimai.

„Terrasport“ yra tam, kad pasirūpintų Jūsų slidinėjimo aprangos poreikiais visai šeimai. Įsigykite reikiamų drabužių slidinėjimui internetu gera kaina!

Komentarai