Pradžia / Radikaliai
 

„Biplan“ apie rytojų „Lofte“: „Tai bus labai vizualus koncertas!“ (video)

Jau rytoj „Biplan“ muzikantai lips į sceną Vilniaus menų fabrike „Loftas“, kur pirmą kartą atliks visiškai naują savo koncertinę programą, skirtą albumo „Visi keliai veda prie jūros“ pasirodymui. Klausytojai išgirs ir negirdėtų kūrinių, įvyks penkių naujų dainų premjeros.

M.P.3 info.
2014 m. Lapkričio 21 d., 14:24
Skaityta: 38 k.
Biplan | Iš taško A (oficialus video)

Pasak „Biplan“ vokalisto Makso Melmano, šiame koncerte grupė sieks itin kokybiško dainų skambesio ir ypatingo apšvietimo. „Visus pinigus, kuriuos pernai skyrėme dekoracijoms ir projekcijoms, šiemet investavome į dar didesnę garso kokybę ir apšvietimą“, – sakė Maksas Melmanas.

Šeštadienio koncertui Vilniuje šviesų sprendimus paruošė „Džiazo galerija“ ir šviesų dailininkas Arvydas Buinauskas, kurio vizualizacijos sukurtos jau pagal naujus „Biplan“ kūrinius. „Esame dėkingi jiems už nepaprastai gražius sprendimus, koncertas bus labai vizualus“, – intrigavo grupės vokalistas.

Koncertą „Lofte“ pradės jau daugiau nei dešimtmetį kuriantis poetas, „indie-pop“ muzikos atlikėjas Šarūnas Petrutis, po jo scenoje pasirodys pagrindiniai vakaro kaltininkai.

Šią savaitę muzikos gerbėjus „Biplan“ nudžiugino po ilgos pertraukos išleisdami albumą „Visi keliai veda prie jūros“, į kurį sudėjo tokius savo hitus kaip „Amore“, „O mes prie jūros“, „Sapnų gaudyklė (Hey Ya Ho)“, „Kapitonai“ ir naująjį „Iš taško A“. Albumas jau spėjo sulaukti susidomėjimo – vos per dieną jis tapo pačiu perkamiausiu „Biplan“ albumu interneto parduotuvėje „iTunes“.

Vakar vakare savo „Facebook“ paskyroje „Biplan“ pasidalino ir naujausiu vaizdo klipu, sukurtu dainai „Iš taško A“. Šis vaizdo klipas nufilmuotas kino filmo „Šventa karvė“ pagrindu, kuris kino teatrus pasieks jau gruodžio 12 dieną.

Ateinantį savaitgalį „Biplan“ savo albumą „Visi keliai veda prie jūros“ pristatys Klaipėdoje „Kultūros fabrike“ ir Panevėžyje „Tauros lofte“.

Komentarai