Pradžia / Garsas / Sound
 

Impresija. NRCSSST. Schizophrenic Art (MAA Productions, 2015): Metalistas be šio albumo nuo šiol ne metalistas

Liepos 6-osios šventę praskaidrina ir tai, kad tądien Japonijoje išleidžiamas vienos įdomiausių Lietuvos grupių NRCSSST albumas Schizophrenic Art. MAA Productions ryžosi susidėti su lietuviais ir nesuklydo. Albumas labai pavyko.

Mindaugas Peleckis, knygai MUZIKA, ĮGARSINTA KRAUJU
2015 m. Liepos 05 d., 21:32
Skaityta: 147 k.
NRCSSST - Immerse Into Serenity
NRCSSST - In Grey

Didžiuojuosi šia grupe ir jos kūryba. Ypač patiko CD dizainas, piešiniai (autorius grupės vokalistas Gražvydas Zujus), knygutėje yra ir dainų tekstai. Viską įrašė, sumikšeravo ir masteringą parengė gitaristas Mantas Gurkšnys. Kitas gitaristas Almantas Jasiūnas, taip pat bosininkas Tomas Baranauskas bei būgnininkas Artūras Možeiko sukūrė vientisą postmetalo (kaip patys vadina, blackgaze) albumą, kuris yra pasaulinio lygio.

Albume yra viena instrumentinė kompozicija (In Grey) ir šešios dainos. Sunku pasakyti, kuri geriausia. Albumas susiklauso kaip vientisas kūrinys. 

Primygtinai rekomenduoju visus sąmoningus žmones įsigyti šį albumą. Metalistas be šio albumo nuo šiol ne metalistas. Ir ne draugas man.

10/10/10

Naudingos nuorodos:

http://www.radikaliai.lt/radikaliai/2514-lietuvos-atmosferines-muzikos-viltis-nrcssst-muzika-niekada-nenustos-evoliucionuoti-video

http://www.radikaliai.lt/garsas/2783-liepos-6-aja-sulauksime-japonu-leidyklos-maa-productions-isleisto-nrcssst-albumo-video

https://www.facebook.com/NRCSSSTLT

https://nrcssst.bandcamp.com

http://musicexportfund.com/mxf-speaks-to-nrcssst-about-their-debut-album

 
Komentarai