Pradžia / Garsas / Sound
 

Erica Jennings pristato debiutinio kūrinio vaizdo klipą (video)

Vos prieš savaitę paskelbusi apie savo solinės karjeros pradžią, šiandien Erica Jennings pristato savo debiutinio kūrinio „Old Friends“ vaizdo klipą.

Radikaliai.lt
2015 m. Gegužės 26 d., 07:59
Skaityta: 37 k.
Erica Jennings – Old Friends

Klipo filmavimui dainininkė pasirinko neįprastą erdvę – Kaune įsikūrusį Tado Ivanausko zoologijos muziejų. Muziejų, kartu su filmavimo komanda, atlikėja pavertė mistine, nuo realybės nutolusia vieta, kurioje atsiskleidė charakteringa ir kitokia, nei esame įpratę matyti, Ericos Jennings pusė.

Pasakodama apie klipo idėją, atlikėja teigia, jog vaizdai, kuriuos matome klipe, yra įkvėpti „Old Friends“ dainos žodžių.

„Klipe vaizduojami gyvūnai – tarsi atstumtų ir pamirštų, „senų“ draugų metafora. Taip dažnai elgiamės tiek su gyvūnais, tiek su žmonėmis“, – idėją aiškina E. Jennings.

Dainos žodžiai ir muzika – E. Jennings, klipą prodiusavo Bjørn Holmesland, dirbęs su grupe Rasabasa. Vaizdo klipą režisavo ir nufilmavo Marla Singer, taip pat fotosesiją surengė Marla Singer. Apšvietimo autorius: Almantas Mickus. Postprodukcija: Mindaugas Bonanu. Dėkojama Tado Ivanausko muziejui, Juozui Statkevičiui, Daivai Opriško, Eglei Jankauskaitei, Tomui Kauneckui, Aistei & Gretai aka DAMN GOOD.

Kiekvienai veiklai, kuria užsiima, šimtu procentu atsiduodanti E. Jennings atidžiai rūpinosi kiekviena vaizdo klipo filmavimo smulkmena, o savo kūriniams muziką ir tekstus, kaip jau minėta, kuria pati.

„Viskas yra visiškai mano. Naujos dainos šiame mano kūrybos etape – turbūt labiausiai asmeniški ir man brangūs kūriniai, kuriuos labai branginu ir noriu jais su visais pasidalinti“. – pasakoja E. Jennings.

Žingsnis po žingsnio solinę karjerą pradedanti E. Jennings gyvai savo kūrinius pristatys birželio 11 d., Roisin Murphy koncerto metu ir teigia, jog geresnės progos tam padaryti nė negalėjo sugalvoti.

„Ji – viena mėgstamiausių mano atlikėjų. Žavėjausi ja dar esant Moloko sudėtyje ir žaviuosi dabar. Kartą mačiau jos pasirodymą Dubline, ir tai viršijo bet kokius lūkesčius. Nekantrauju pasirodyti ant tos pačios scenos bei išvysti ją Vilniuje, Kalnų parke – vietoje, kuri tiesiog sutverta puikiems vasaros koncertams“, – džiaugiasi muzikantė. 

Komentarai