Pradžia / Garsas / Sound
 

Robertas Semeniukas ir Aleksandras Belkinas pristato naują vaizdo klipą

Žinomas bliuzo atlikėjas Aleksandras Belkinas ir roko gitaristas Robertas Semeniukas suvienijo jėgas bendram tikslui – įrašyti akustinio bliuzo albumą.

Radikaliai.lt
2020 m. Liepos 15 d., 17:59
Skaityta: 38 k.
Rob and Belkin. Justino Šeiboko nuotraukos.
Rob and Belkin. Justino Šeiboko nuotraukos.

Aleksandras Belkinas – vokalas, akustinė gitara, lūpinė armonikėlė, perkusija. Grupės „The Road Band“ lyderis ir įkūrėjas, grojo daugelyje džiazo, bliuzo ir rokenrolo grupių, o taip pat ir pirmojoje bliuzo grupėje Lietuvoje „Hilda Blues Band“.
Robertas Semeniukas – gitaristas, kompozitorius, prodiuseris. Grupės Žalvarinis įkūrėjas ir muzikos autorius, ilgametis Marijono Mikutavičiaus grupės narys ir muzikos bendraautorius. Atlikėjas ką tik išleido savo solinį albumą “Backstage Stories”.

Profesionalūs muzikantai yra skirtingų muzikos žanrų atstovai, tačiau abu jie dievina bliuzą ir tai juos paskatino suburti šį muzikos projektą, kuriam davė “Rob and Belkin” vardą. Per savo ilgametę scenoje patirtį, duetas stengiasi profesionaliai ir kokybiškai perteikti klausytojui gyvas emocijas. Abu muzikantai dievina bliuzo ritmiką, svinguojančią melodiką, paprastumą ir lengvumą. Nors ir skirtingų kartų atlikėjai, tačiau jie puikiai vienas kitą jaučia scenoje ir vienas kitą papildo puikiomis improvizacijomis.

Muzikantai neslepia, jog ketina prikelti jau nykstančias šio žanro tradicijas Lietuvoje ir išleisti debiutinį bliuzo albumą, kuriame abu dainuos ir gros akustinėmis gitaromis. Albumo įrašams jau įpusėjus, muzikantai su klausytojais nori pasidalinti pirmuoju savo darbu.

Vaizdo klipą dainai “Baby What You Want Me To Do”, kurios muzikos ir teksto autorius yra legendinis Jimmy Reed’as, muzikantai nufilmavo vieną karštą birželio vakarą Vilniaus geležinkelių stotyje. Lokacija puikiai tiko dainos tempui, o pravažiuojantys traukiniai suteikė romantikos ir tikro bliuziškumo. Vaizdus įamžino ir sumontavo dueto bičiulis Justinas Šeibokas.

Komentarai