Pradžia / Garsas / Sound
 

NAUJO JURGOS ALBUMO PRISTATYMAS – PIKNIKAS ANT VINGIO PARKO PIEVUTĖS IR DAINININKĖS ŠOKIŲ PAMOKA

Praėjusią savaitę Jurga aplankė kompaktinių plokštelių gamyklą, kurioje stebėjo kaip CD formatu gimsta jos albumas „Jurga“. Šiandien jau laikydama savo naujausią įrašą rankose, dainininkė gerbėjus kviečia į albumo pristatymo renginį, kuris įvyks rytoj, antradienį, 14 valandą prie Vingio parko estrados.

M.P.3 info.
2020 m. Birželio 08 d., 15:37
Skaityta: 35 k.
NAUJO JURGOS ALBUMO PRISTATYMAS – PIKNIKAS ANT VINGIO PARKO PIEVUTĖS IR DAINININKĖS ŠOKIŲ PAMOKA

Netradiciniame albumo pristatyme klausytojai galės pirmieji įsigyti aštuntąjį Jurgos studijinį darbą „Jurga“ bei čia pat papuošti jį dainininkės parašu. Gerbėjų taip pat laukia jaukus pokalbis su Jurga apie jos naujausius – ir vienus atviriausių dainininkės karjeroje – kūrinius ir asmeninė šokių pamoka. Karantino metu naujai atradusi šokį, svečiams Jurga praves judesio pamoką pagal vieną iš albumo dainų.

„Karantinas mane pamokė suprasti, kad visi esame labai susiję. Dėl to savo naują albumą, kuris remiasi ir mano pastarųjų mėnesių išgyvenimais, noriu pristatyti šiltai ir jaukiai, su pledukais ant žolės, su mano asmenine šokių pamoka ir šiltais pokalbiais“, – šypsosi Jurga. „Aš tikrai norėčiau dalyvauti tokiame pristatyme!”

Anot dainininkės į jos naujo albumo pristatymą aprangos kodas – pledukai ir laisvi, judesių nevaržantys drabužiai, nes čia klausytojų lauks ne tik Jurgos šokių pamoka pagal kūrinį „1:0 šviesi laimi”, bet ir šiltas pokalbis susėdus ant pievutės su citrinų limonadu. Tačiau užvis svarbiausia vidinė būsena: „Kviečiu ateiti atsivėrus naujoms galimybės“, – sako Jurga.

Naujausias Jurgos albumas visose skaitmeninėse platformose pasirodė gegužės 29 dieną, o praėjusį penktadienį išleistas ir CD formatu. Prie 12 kūrinių albumo dirbo net penki prodiuseriai – Leonas Somovas, Vytautas Bikus, Artiomas Penkevičius, Žilvinas Žusinas ir Justas Kulikauskas, o jame skamba muzika nuo švelnios elektronikos iki... lengvo pankroko.

Vasarą, prieš Jurgos albumo pristatymo koncertus, kurie įvyks liepos 9 dieną Vilniuje, Vilniaus universiteto didžiajame kieme, ir liepos 10 dieną – Kaune, „Pakrantėje“, planuojamas ir albumo išleidimas melomanų pamėgtos vinilo plokštelės formatu. Naujausią dainininkės albumą galima užsakyti M.P.3 interneto parduotuvėje Buymusic.lt. Albumo „Jurga“ leidybą dalinai parėmė LATGA.

Albumo „Jurga“ pristatymas įvyks šį antradienį, birželio 9 dieną, 14 valandą Vilniuje, prie Vingio parko estradoje.

Ugnės Ūsaitės nuotraukos.

Komentarai