Pradžia / Garsas / Sound
 

„ANTIKVARINIAI KAŠPIROVSKIO DANTYS“ KVIEČIA PAMATYTI KARANTININĮ KONCERTĄ – ŠEŠIOS SKIRTINGOS SCENOS IR PUTŲ ŠOU!

Humoro jausmo ir energijos nestokojantys „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ nutarė pradžiuginti muzikos gerbėjus ir surengs savo karantininio koncerto transliaciją. Šįvakar 22 valandą šį koncertą bus galima išvysti „YouTube“ platformoje, grupės „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ paskyroje.

M.P.3 info.
2020 m. Gegužės 07 d., 14:56
Skaityta: 24 k.
„ANTIKVARINIAI KAŠPIROVSKIO DANTYS“ KVIEČIA PAMATYTI KARANTININĮ KONCERTĄ – ŠEŠIOS SKIRTINGOS SCENOS IR PUTŲ ŠOU!

Muzikantai pasistengė, kad žiūrovai šįvakar eitų miegoti gerai nusiteikę ir kviečia transliaciją žiūrėti su šypsena. „Šešios skirtingos scenos! Šviesų ir putų šou! Vienas ir tik vienintelis! Metų grupės metų koncertas!“, – skelbia koncerto anonsas.

Grupės sugrotas „Karantinas Live“ parodijuoja karantininius, namuose filmuotus koncertus, taip pat jame galima rasti įvairių gyviems koncertams būdingų stereotipų, atliktų namų sąlygomis. Maždaug pusvalandžio trukmės pasirodymo metu nuskambės grupės kūriniai „Tvanas balaganas“, „Mažulė“, „10 000 láikų“, „Į Venesuelą“, „Daug ir greitai“.

Praėjusiais metais „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ išleido albumą „Nieko nereikia daryt“, o šiemet buvo išrinkti metų grupe M.A.M.A. ir radijo stoties „Lietus“ apdovanojimuose „Aukso lašas“. Ir nors muzikantų planus pavasarį surengti koncertų turą „Artūras“ pakoregavo karantinas, prieš kelias savaites jie išleido dainai „Artūras“ nufilmuotą ir, kaip visuomet, puikų vaizdo klipą, o šįvakar sugrįžta pas klausytojus su karantininiu koncertu.

Antikvariniai Kašpirovskio dantys | Karantinas Live:

Transliacija nuo 22 val.

Komentarai