Pradžia / Garsas / Sound
 

PRIEŠ PAVASARIO KONCERTUS JURGA PRISTATO NAUJĄ DAINĄ

Jurga pristato savo naujausią singlą „Švyturiai“ ir šiai dainai skirtą atvirą vaizdo klipą. Tai jau antrasis kūrinys iš pavasarį pasirodysiančio albumo, kuriuo dalinasi dainininkė. Šiuo metu pasinėrusi į albumo įrašus, Jurga trumpam ištrūks iš studijos ir su gerbėjais susitiks jaukiuose pavasario koncertuose Druskininkuose, Palangoje, Vilniuje ir Kaune. Kovo ir balandžio mėnesį įvyksiančiuose pasirodymuose Jurga praskleis paslapties užuolaidą ir pirmą kartą atliks kelias dainas iš būsimo albumo.

M.P.3 info.
2020 m. Vasario 21 d., 13:33
Skaityta: 53 k.
PRIEŠ PAVASARIO KONCERTUS JURGA PRISTATO NAUJĄ DAINĄ

„Dabar esu pasinėrusi į albumo įrašus. Paprastai albume būna kelios labai stiprios dainos, o dabar tokių bent penkios – šešios. Tai dainos, kuriomis labai džiaugiuosi ir į kurias noriu įdėti visą save.“ – šypsosi Jurga. „Kita to pusė, kad studijoje atiduodu visą savo energiją, todėl labai džiaugiuosi pavasario turu, kurio metu pailsėsiu bendraudama su savo Bro ir Se per koncertus. O smagiausia – juose pristatysime ir dar daugiau naujų dainų.“

Pavasario turo pasirodymuose Jurga atliks jau anksčiau jautriu, kūrybinį kelią atspindinčiu vaizdo klipu pristatytą dainą „Kelionė laiku“ ir naujausią singlą „Švyturiai“ bei dar vieną niekur negirdėtą dainą iš būsimo albumo.

Nuoširdų kūrinio „Švyturiai“ vaizdo klipą režisavo Saulius Baradinskas projektui „Sapiens Music“. Anot Jurgos, klipo formatas yra netikėtas tuo, kad filmuojanti kamera yra taip arti, kad nelieka nieko kito, kaip nerti visa galva ir būti savimi. Dainininkė džiaugiasi, kad tai suteikia dar daugiau nuoširdumo ir atvirumo, kuris yra ypač artimas ir šiai dainai.

„Tai kūrinys apie meilę gimtiesiems miestams, kurią žmogus gali sudainuoti savo mylimam miestui – nesvarbu, ar jis didelis, ar mažas… Jeigu miestas yra namai, į kuriuos norisi sugrįžti, ši daina apie šį jausmą. Tai labai šilta ir šviesi daina apie ryšį su savo miestu“, – „Švyturius“ pristato Jurga.

Pavasario koncertuose Jurga pristatys šviesą, pavasarinę programą, kurioje ne tik jos gražiausios baladės ir žinomi hitai, bet ir visiškai naujos dainos iš būsimo albumo. Jaukią vakarų nuotaiką kurs ir dar negirdėta, akustinė kelių gražiausių Jurgos dainų interpretacija su švelniu pianino akompanimentu.

Šį pavasarį su nauja programa dainininkė aplankys keturis Lietuvos miestus. Kovo 14 dieną Jurga koncertuos Druskininkuose, muzikiniame klube „Kolonada“, kovo 20 dieną – Palangoje, muzikos klube „Vandenis“ ir kovo 28 dieną – Vilniuje, pramogų salėje „Vakaris“. Turą Jurga užbaigs balandžio 4 dieną pasirodymu Kaune, „Renginių oazėje“, ir vėl pasiners į naujo albumo, kuris turėtų pasirodyti jau šį pavasarį, kūrimą.

Projekto „Sapiens Music“ nuotraukos.

Komentarai