Pradžia / Garsas / Sound
 

„ANTIKVARINIAI KAŠPIROVSKIO DANTYS“ KONCERTŲ TURĄ BAIGS ŠIAULIUOSE IR KAUNE

Scenos patrakėliai „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ šį sekmadienį lips į sceną Šiaulių koncertų salėje „Saulė“, kur tęs savo naujausio albumo „Nieko nereikia daryt“ pristatymo turą. Muzikantai sugros dviejų dalių programą su naujo albumo kūriniais ir žymiausiomis savo dainomis.

M.P.3 info.
2019 m. Lapkričio 22 d., 10:48
Skaityta: 20 k.
„ANTIKVARINIAI KAŠPIROVSKIO DANTYS“ KONCERTŲ TURĄ BAIGS ŠIAULIUOSE IR KAUNE

Pasak organizatorių, į koncertą Šiauliuose liko vos trisdešimt bilietų. Koncertų turą grupė baigs pasirodymu lapkričio 30 dieną Kaune, „Renginių oazėje“, bilietai į kurį yra išparduoti, todėl į „Renginių oazę“ muzikantai dar kartą sugrįš Naujų metų vakarą.

Praėjusią savaitę Vilniuje paklausyti grupės į „Compensos“ koncertų salę susirinko trys tūkstančiai žiūrovų. Publiką pakiliai nuteikė nuotaikinga muzika, scenoje vienas veiksmas sekė kitą, o šių metų hitą „Mažulė“ muzikantams teko groti du kartus.

Koncertą „apšildė“ slovakų didžėjus Matwe Drappenmädchenfelleris, kuris vėliau kartu su grupe atliko ir kūrinį „Gabalas antimaterijos“ iš naujausio albumo. Renginį vedė Gabrielė Martirosian, koncerto eigoje prie grupės prisijungusi kartu sudainuoti „Mangus“.

„Į Venesuelą“, „Gaisrininkų rokenrolas“, „Apie tai, kaip žirafa sumindė kaunietį Antaną“, „Tu mano vasara“, „Indai“, „Daug dienų“, „Žilvitis“, „Nieko nereikia daryt“ – grupė traukė vieną hitą po kito. Muzikantai nenurimo tol, kol šoko ne tik „Compensos“ parterio, bet ir balkono žiūrovai.

Šiame ture į koncertus grupė keliauja su savo garso ir šviesų įranga, vaizdo ekranais ir efektais. Muzikantus labai džiugina, kad žiūrovai puikiai priima ne tik žinomas, bet ir naujausias grupės dainas. Spalio pabaigoje „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ išleido savo naujausią albumą „Nieko nereikia daryt“, kuris pasirodė iškart keturiais formatais – kompaktinio disko, vinilo, kasetės (!) ir skaitmeniniu.

Igno Avižinio nuotraukos iš „Antikvarinių Kašpirovskio dantų“ koncerto Vilniuje

Komentarai