Pradžia / Garsas / Sound
 

PIRMASIS „LITHUANIA HQ“ ŠOKIŲ MUZIKOS VAKARAS – SU GAULLIN, LUCKY LUKE, FELLA IR AIVARASK

Muzikos kompanijos „Lithuania HQ“ rezidentai Gaullin, Lucky Luke, Fella ir Aivarask susijungia bendram koncertui ir pristato pirmą savo renginį Lietuvoje. Spalio 25 dieną Kaune, „Gargare“ netrūks šokių muzikos ritmų, žinomų hitų ir staigmenų. Už DJ pulto tą vakarą „Lithuania HQ: #1“ scenoje stos visi keturi atlikėjai ir klausytojų nepaleis iki paryčių.

M.P.3 info.
2019 m. Rugsėjo 19 d., 17:59
Skaityta: 34 k.
PIRMASIS „LITHUANIA HQ“ ŠOKIŲ MUZIKOS VAKARAS – SU GAULLIN, LUCKY LUKE, FELLA IR AIVARASK

Ko gero, tai bus pagrindinis Lietuvoje šokių muzikos vakaras spalio mėnesį. Pagrindinė jo žvaigždė – Gaullin. Šis muzikos prodiuseris, karjerą pradėjęs „Lithuania HQ“, labiausiai išgarsėjo kūriniu „Moonlight“, kurio „Spotify“ platformoje jau perklausyta per 100 milijonų kartų.

Prie šio skaičiaus artėja ir peržiūros „YouTube“ kanale. Šiemet Vokietijos singlų tope „Moonlight“ praleido net 22 savaites ir pasiekė 24 vietą. Gaullin pasižymi tamsiu, bet melodingu stiliumi, savo elektroninį skambesį maišo su popmuzikos ritmais ir taip pritraukia daugybę klausytojų.

Daug gerbėjų simpatijų yra pelnęs ir Lucky Luke – muzikos prodiuseris, kuris jau ne vienerius metus taip pat skaičiuoja milijonus perklausų „YouTube“ ir „Spotify“ bei yra pažįstamas klausytojams Lietuvoje ir užsienyje. Savo karjerą „Lithuania HQ“ jis pradėjo 2017 metais ir nuo to laiko sugebėjo sukurti ne vieną žinomą kūrinį. 2019 metais Lucky Luke pasirašė sutartį su viena didžiausių įrašų kompanijų pasaulyje „Sony Music“ ir išleido kūrinį „Cooler Than Me“.

Fella – per nedidelį laiko tarpą ne vieną milijoną perklausų „YouTube“ bei „Spotify“ platformose surinkęs muzikos prodiuseris. Pagrindinis Fella  proveržis įvyko 2018 metų rudenį, kai jo kūrinys „Trust in Me“ su Dan Port pasiekė daugelio šalių „Spotify Viral“ ir Top 50 grojaraščius. Be savo kūrinių unikalumo jis pasižymi energingais gyvais pasirodymais kartu su Aivarask.

Aivarask – septyniolikmetis muzikos prodiuseris ir vienas jauniausių „Lithuania HQ“ atlikėjų. Muziką jis pradėjo kurti būdamas vos dvylikos, o į leidybos kompanijos gretas įsiliejo 2017 metais po to, kai išleido bendrą kūrinį su Gaullin. Šiais metais Aivarask išleido kūrinį „Sad“, kuris laikomas didžiausiu jo pasisekimų įrašų kompanijoje. Netrukus juo susidomėjo „Sony Music“ ir neseniai kūrinį perleido. Aivarask taip pat pasižymi puikiais DJ įgūdžiais ir dažniausiai ant scenos lipa kartu su Fella.

Projektas „Lithuania HQ“ buvo įkurtas 2012 metais ir nuo to laiko pasiekė daugiau nei 1,5 milijono prenumeratorių „YouTube“ kanale bei tapo didžiausia elektroninės muzikos leidybos kompanija Lietuvoje. Šiuo metu „Lithuania HQ“ yra pagrindinis komercinės elektroninės muzikos eksportuotojas. Sėkmingiausiu šios kompanijos atlikėju tapo pernai Europos topuose karaliavęs Dynoro.

Pirmasis ir išskirtinis „Lithuania HQ: #1“ žvaigždyno vakarėlis – spalio 25 dieną Kaune, „Gargare“.

Nuotraukų autorius: Martynas Stankaitis.

Komentarai