Pradžia / Garsas / Sound
 

Šeštadienį Metelio ežero pakrantėje skambėjo roko muzika

Praėjusį šeštadienį antrus metus iš eilės į Lazdijų rajoną suvažiavo lietuviško roko mėgėjai, kuriuos sukvietė tradicinis festivalis „Metelys In Rock“. Nors tądien Metelio pakrantėje ir švietė saulė, ir kaupėsi lietingi debesys, permainingo oro nepabūgę žiūrovai neliko nuvilti.

Radikaliai.lt
2019 m. Rugpjūčio 06 d., 14:42
Skaityta: 50 k.
Organizat. nuotr.
Organizat. nuotr.

Koncertą pradėjo pietietišką roką grojantys vilniečiai „Dead Man's Cross“, o juos scenoje pakeitė hardroko veteranai „Piligrimas“ iš Kauno. Didelį susidomėjimą kėlė šiemet 40 metų jubiliejų šventusi jonaviečių grupė „Audronaša“. Prieš atlikėjams lipant ant scenos, festivalį organizuojančio „Sunkiosios muzikos klubo“ atstovai apdovanojo muzikantus proginiais marškinėliais bei atminimo dovanomis. Bene daugiausiai lankytojų prie scenos sutraukė alytiškių hardroko kolektyvas „Svaras 409“. Po to festivalio žiūrovai tapo debiutinio grupės „GrimSphere“ koncerto liudininkais, o oficialiąją programą užbaigė dzūkams neblogai pažįstami šiauliečiai „Stresas“, kurių pasirodymo pabaigoje Metelių dangų nušvietė įvairiaspalviai fejerverkai.

Dvi legendinės grupės „Deep Purple“ dainas įspūdingai atliko iš Lazdijų kilusi dainininkė Indrė Launikonytė.

Kaip ir praėjusiais metais, „Metelys In Rock“ sutraukė nemažai žiūrovų iš Vilniaus ar Kauno. Ilgiau Dzūkijoje nutarę pasisvečiuoti lankytojai galėjo čia pat apsistoti palapinių miestelyje.

Pasak organizatorių, nors dalyvių registraciją į festivalį „Metelys In Rock 2020“ prasidės tik rudens pabaigoje, jau ne vienas kolektyvas liko sužavėtas renginiu ir pareiškė norą dalyvauti kitų metų koncerte.

SVARAS 409 Meteliuose.

Komentarai