Pradžia / Garsas / Sound
 

Saulėtos vaikystės džiaugsmų fontanas – Marijos Akelan naujajame vaizdo klipe

Vaizdo klipas „Lopšinė” nufilmuotas dainai “Atsibodo”, iš daininkės autorinių dainų albumo “Eternity of Dreams”. Tai mini filmas apie nepamirštamą mamos ir dukros laiką kartu bei šilčiausias vaikystės akimirkas, kuriame Marija nusifilmavo su savo mažamete dukra Sofija.

Radikaliai.lt
2019 m. Liepos 14 d., 17:43
Skaityta: 38 k.
Saulėtos vaikystės džiaugsmų fontanas – Marijos Akelan naujajame vaizdo klipe

Gražuolė Sofija lyg du vandens lašai panaši į savo mamą, būtent šį panašumą ir ypatingą jų dviejų ryšį įamžino vaizdo klipo režisierius Dangiras Augulis: “Žydintys kvapnūs bijūnai, krioklio čiurškėjimas, ramiai plaukiantys debesys, paslaptingi medžių šešėliai, kreksiantys ančiukai tvenkinio krante, pasakų skaitymas šiltame mamos glėbyje, kartu  įveikti pirmieji gyvenimo labirintai, patys skaniausi ledai – tokį vaikystės džiaugsmų fontaną norėjome perteikti.“.

„Ši daina – tai lopšinė. Iš pradžių sukūriau muziką pianinų ir skambindavau ją savo dukrai, o su laiku atsirado ir tekstas. Filmavimas vyko vasariniuose, žydinčiuose Vilniaus universiteto Botanikos soduose.

Švelnų bei romantišką mamos ir mergaitės įvaizdį sukūrė plaukų ir vizažo meistrė Jelena Šestakova. Mažoji Sofija puikiai susidorojo su savo vaidmeniu. Ji su nekantrumu laukė savo pirmojo profesionalaus makiažo, filmavimo ir visą dieną kartojo eilėraštį, kurį ji deklamuoja vaizdo klipo pradžioje.

Tai ištrauka iš rašytojos Daivos Čepauskaitės eilėraščio „Kuo kvepia mamos“. Jį mergaitė išmoko vaikų darželyje ir papasakojo mamai motinos dienos proga.

„Šis eilėraštis nuostabus, jis palietė mano širdį.“ – prisipažįsta Marija. „Sofija vis prašė nusifilmuoti vaizdo klipe, tai buvo viena iš jos milijono vaikiškų svajonių. Man labai norėjosi ir buvo malonu ją išpildyti. Su kūrybine grupe sukūrėme saulėtą ir jaukų filmuką. Man šis vaizdo klipas turi ypatingai didelę reikšmę, tiksliau pasakius, man jis yra neįkainuojamas, juk jame nusifilmavo mano mylimoji dukrytė, kuri labai greitai auga ir keičiasi kiekvieną dieną. “

Vaizdo klipo lydinčios fotosesijos autorė: Erika Čebatorienė.

Plačiau: https://akelanmarija.com

Komentarai