Pradžia / Garsas / Sound
 

„ANTIKVARINIAI KAŠPIROVSKIO DANTYS” PERLEIDO SAVO PIRMĄJĄ VINILO PLOKŠTELĘ

Prieš pusantrų metų pasirodžiusi „Antikvarinių Kašpirovskio dantų“ vinilo plokštelė sukėlė ažiotažą. Visas albumo „Dantų plokštelė“ tiražas buvo išpirktas, todėl išleista nauja jo partija – šįkart ant oranžinio vinilo. Pradinis albumo tiražas buvo pasirodęs ant šviesiai geltono vinilo.

M.P.3 info.
2019 m. Birželio 10 d., 13:08
Skaityta: 59 k.
„ANTIKVARINIAI KAŠPIROVSKIO DANTYS” PERLEIDO SAVO PIRMĄJĄ VINILO PLOKŠTELĘ

Į pirmąją savo vinilo plokštelę grupė sudėjo geriausias pirmojo ir antrojo albumų „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ (2015 m.) ir „Problematika“ (2017 m.) dainas – „Į Venesuelą“, „Indai“, „Daug dienų“, „Žilvitis“ ir kitas bei du remiksus, vienas kurių atkeliavo net iš Venesuelos.

Naujai perleistą oranžinę „Dantų plokštelę“ grupė šią savaitę pristatys dviem koncertais – trečiadienį, birželio 12 dieną, Vilniuje „Vasaros terasoje“ ir penktadienį, birželio 14 dieną, Kaune „Adform“ kiemelyje, kur įvyks didysis šio kiemelio atidarymas.

Muzikantai šiuose koncertuose atliks savo žymiausius kūrinius ir kelias naujas dainas iš leidybai ruošiamo trečiojo grupės albumo, tarp jų ir savo būsimą singlą „Mangai“. Žinoma, jų metu bus galima įsigyti ir naujai perleistą „Dantų plokštelę“, kuri taip pat platinama ir interneto parduotuvėje buymusic.lt.

Trečiadienį koncerto Vilniuje metu paaiškės ir kas taps naujuoju Mažulės savininku. Vaizdo klipui „Mažulė“ įsigytą automobilį grupė nusprendė padovanoti ir apie tai prieš kelias savaites pranešė savo „Facebook“ paskyroje. Grupė sulaukė per 300 interesantų, iš kurių jau išsirinko būsimą automobilio savininką.

Vasario pabaigoje pasirodęs vaizdo klipas „Mažulė“ jau sulaukė šimtų tūkstančių peržiūrų ir, tikėtina, netrukus taps greičiausiai milijoną peržiūrų perkopusiu „Antikvarinių Kašpirovskio dantų“ klipu „YouTube“ platformoje.

06.12. Antikvariniai Kašpirovskio dantys x Išlydėtuvių koncertas:
https://www.facebook.com/events/401126140742865

06.14. Didysis kiemelio atidarymas - Antikvariniai Kašpirovskio Dantys:
https://www.facebook.com/events/1794685783967338

Nuotraukų autorė – Enrika Gasanovaitė.

Komentarai