Pradžia / Garsas / Sound
 

„BIPLAN“ PRISTATĖ NAUJĄ VAIZDO KLIPĄ, NEŠANTĮ SVARBIĄ SOCIALINĘ ŽINUTĘ

Visų puikiai pažįstama roko grupė „Biplan“ šiandien pristatė vaizdo klipą dainai „Nuo nulio iki mėnulio“. Šis kūrinys – muzikantų dovana kampanijai „Už saugią Lietuvą“, kurios vienas iš tikslų yra smurto ir patyčių prevencija.

M.P.3 info.
2019 m. Balandžio 18 d., 14:42
Skaityta: 29 k.
„BIPLAN“ PRISTATĖ NAUJĄ VAIZDO KLIPĄ, NEŠANTĮ SVARBIĄ SOCIALINĘ ŽINUTĘ

„Mūsų daina yra apie patyčias, apie kiekvieną, kuriam teko išgyventi šią skaudžią problemą. Šis vaizdo klipas iškeliauja vykdyti savo misijos – kovoti su bjauria neteisybe, su kuria daugelis susiduriame kasdien“, –  teigia grupės lyderis Maksas Melman, vienas iš „Už saugią Lietuvą“ ambasadorių.

Tai – pirmasis „Biplan“ animacinis vaizdo klipas. Jį režisavo Irena Kunevičiūtė. Dainos ir vaizdo klipo pristatymas šiandien įvyko Valstybės pažinimo centre. Renginyje dalyvavo ir naujausią grupės vaizdo klipą žiūrėjo prezidentė Dalia Grybauskaitė ir būrys vaikų.

Pristatymo metu „Biplan“ muzikantai Maksas Melmanas ir Olegas Aleksejevas sakė šį vaizdo klipą dovanojantys projektui „Už saugią Lietuvą“, kuris šiemet mini trečiuosius savo gyvavimo metus. Daina „Nuo nulio iki mėnulio“ tapo visos kampanijos, skirtos spręsti skaudžiausias visuomenės socialines problemas, himnu.

Po pristatymo muzikantai kartu su prezidente buvo pakviesti pradėti ruoštis šv. Velykoms ir, prisiminę vaikystę, ėmėsi kiaušinių marginimo kartu su vaikais.

Jau šį penktadienį „Biplan“ pradeda ir savo naujausio albumo „Nuo nulio iki mėnulio“ pristatymo turą, kuriame klausytojai išgirs atnaujintą koncertinę programą. Į ją muzikantai įtraukė beveik visas naujojo albumo dainas, tačiau nepamiršo ir savo žymiausių hitų.

Šį savaitgalį grupė surengs koncertus Kaune „Renginių oazėje“, Druskininkuose „Kolonadoje“ ir Palangoje „Vandenyje“. Kitą savaitę „Biplan“ pasirodys Vilniaus muzikos klube „Tamsta“, o turą baigs gegužės 2 dieną Alytuje „Amigo“.

Komentarai