Pradžia / Garsas / Sound
 

JURGA SKELBIA KONCERTŲ TURĄ: PASIRODYMAI VYKS NE TIK LIETUVOJE, BET IR KINIJOJE

Praėjusių metų pabaigoje išleidusi savo rinktinį albumą „Ten, kur tu – Geriausios dainos“, viena žymiausių Lietuvos atlikėjų Jurga organizuoja pristatymo koncertų turą. Kovo mėnesį Jurga surengs keturiolika pasirodymų Lietuvoje ir Kinijoje, kur lankysis jau antrą kartą.

M.P.3 info.
2019 m. Sausio 18 d., 14:13
Skaityta: 26 k.
Nuotr. aut. Vaidas Jokubauskas.
Nuotr. aut. Vaidas Jokubauskas.

Pristatomoje plokštelėje „Ten, kur tu – Geriausios dainos“ yra per dvidešimt dainų, tarp kurių ir pirmasis Jurgos solinis kūrinys „Nakties vizija“, išleistas 2002 metais. Į albumą įtraukti ir tokie hitai kaip „Nebijok“, „Smėlio žmonės“, „5th Season“, „Aš esu tiktai jei tu esi“, „Angelai“, „Rykliai ir vilkolakiai“, „Bro“ ir kiti.

Dviguboje vinilo plokštelėje, kuri pasirodys vasario pabaigoje, bus vienu kūriniu daugiau nei kompaktiniame diske – joje skambės ir daina „Galbūt“.

Pasak dainininkės, jai svarbius gyvenimo etapus ir įveiktus iššūkius žymi būtent dainos. „Kiekvienas kūrinys, sudėtas į šį albumą, nušviesino ir palengvino kasdienybę, leido sustoti ir pastebėti tai, kas svarbiausia. Dalinuosi su tikėjimu, kad tai padės pastebėti ir Tau“, – sako Jurga.

Savo koncertų turą ji pradės kovo 1 dieną Kinijoje, kurioje pirmą kartą lankėsi 2017 metais. Jurga buvo pirmoji iš Lietuvos populiariosios muzikos atlikėjų, surengusių turą šioje šalyje. Šįkart Kinijoje Jurga kovo 1-10 dienomis aplankys aštuonis miestus.

Pirmasis Jurgos turo koncertas Lietuvoje įvyks jau sugrįžus iš Azijos kovo 22 dieną Kaune, „Renginių oazėje“. Kovo 23 dieną Jurga su grupe koncertuos Panevėžyje, „Tauros lofte“, kovo 26 dieną – Vilniuje, Šv. Kotrynos bažnyčioje, kovo 29 dieną – Šilalėje, restorane „Meldai“, kovo 30 dieną – Palangoje, „Vandenyje“. Turą Jurga užbaigs koncertu balandžio 6 dieną, Druskininkų „Kolonadoje“.

Komentarai