Pradžia / Garsas / Sound
 

Grupė „The Roop“ pristato gerų emocijų kupiną singlą

Nespėjus praeiti net dviems savaitėms po nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos, muzikos grupė „The Roop“ jau pristato naują singlą „Tu ir Muzika“. Ir šį bundantį pavasarį tai ne vienintelė naujiena, apie kurią praneša muzikantai. Pirmoji žinia – pristatomas kūrinys „Tu ir Muzika“. Daina pasakoja paprastą ir esminę tiesą apie tai, kad gyvenime dažnai reikia labai nedaug, šiuo atveju tik dviejų dalykų – artimo žmogaus ir mėgstamos veiklos.

Radikaliai.lt
2018 m. Kovo 22 d., 09:15
Skaityta: 32 k.
THE ROOP. Nuotr. aut. Mantas Repečka.
THE ROOP. Nuotr. aut. Mantas Repečka.

„Man - tai muzika. Svarbu išsigryninti savo norus ir poreikius, būtent apie tai yra daina. Iš tiesų žmogui reikia nedaug, o kada jis nežino, ko nori arba bijo norėti – tada jis prisigalvoja labai daug visokių papildomų netikrų norų. Manau tai ypač būdinga šiuolaikiniam, vartotojiškam, žmogui, kai jam reikia visko. O ši daina – tai gerų emocijų pripildytas kūrinys“, – pasakoja „The Roop“ vokalistas Vaidotas Valiukevičius.

THE ROOP. Nuotr. aut. Vytautas Dranginis.

Dainos žodžiai parašyti paties Vaidoto, o muzika visų „The Roop“ grupės narių. Daina yra ir paskutiniame grupės albume „Ghosts“. Jį galima įsigyti internetu ir artimiausiuose koncertuose.

Organizuojami koncertai yra antroji gera žinia, kurią praneša „The Roop“ savo klausytojams. Pirmiausia grupė pasirodys balandžio 13 d. Kaune, klube „Sandėlis“, vėliau, balandžio 20 d. vyks į Klaipėdos klubą „No. 74“, o didysis koncertas Vilniuje vyks balandžio 26 d. menų fabrike „Loftas“.

„Mes tiesiog privalėjome padaryti bent tris koncertus tam, kad padėkotume žmonėms, kurie taip palaikė, rašė asmenines žinutes visų atrankų metu. Tai padėjo tik dar aiškiau suvokti, kad žmonėms reikia ne tik formos, bet ir turinio. Kai dalyvauji šiame dainų konkurse, tikrai savęs negadini. Viskas priklauso nuo to, ką tu duodi. Mes klausytojams davėme dainą su žinute, su turiniu ir smagu, kad tą žinutę žmonės suprato, jiems jos reikėjo. „Eurovizija“ yra gera platforma, jei turi ką parodyti. Mes turėjome ir tai labai gerai pasireiškė žiūrovų dėmesiu ir palaikymu“, – mintimis dalinasi grupės „The Roop“ siela.

Anot grupės, koncertai turi dvi pagrindines paskirtis: tai bus padėka tiems, kurie palaikė ir siuntė asmenines žinutes bei šilumą. Taip pat ir tiems klausytojams, kurie dar tik atranda „The Roop“ kūrybą.

„Norime parodyti, kad esame įvairiapusiški. Aš tikiuosi, jog žiūrovai išsineš ir gerą nuotaiką, ir tam tikra prasme ramybę. Tai nereiškia, jog grosime tik balades, tiesiog užmegsime artimą ryšį su klausytojais, visuomet tai darome ir toks mūsų siekis.“, – tikina Vaidotas Valiukevičius.

THE ROOP. Nuotr. aut. Rytis Šeškaitis.

Koncertai vyks:

Balandžio 13 d. Kaune „Sandėlis“;
Balandžio 20 d. Klaipėdoje „No. 74“;
Balandžio 26 d. Vilniuje „Loftas“.

Komentarai