Pradžia / Garsas / Sound
 

„BIPLAN“ PRISTATO GERAIGERAI SUKURTĄ GRUPĖS NAUJAUSIO SINGLO REMIKSĄ

Mėnesio pradžioje gerbėjus po ilgos pertraukos nauju singlu ir vaizdo klipu „Meilė nesibaigia“ nustebinę grupės „Biplan“ nariai išleidžia ir specialiai šiam kūriniui sukurtą muzikos prodiuserio Viliaus Tamošaičio-GeraiGerai remiksą.

M.P.3 info.
2018 m. Vasario 28 d., 13:27
Skaityta: 57 k.
Nuotr. aut. Algis Kriščiūnas.
Nuotr. aut. Algis Kriščiūnas.

Paskutinį kartą 2012 metais kartu su mini albumo „Meilė“ išleidimu savo kūrybą remiksuoti kitiems atidavę „biplanai“ džiaugiasi po tiek laiko savo kūrybą išgirdę skambant kitaip. Pasak muzikantų, naujasis remiksas juos maloniai nustebino.

Pats Vilius Tamošaitis sako, jog labai vertina galimybę sukurti remiksą būtent šios grupės dainai. „Biplan“ yra legendinė grupė, kuriai sukurti remiksą yra garbė, todėl tikiuosi, kad šis mano darbas taps maloniu atradimu klausytojo ausiai“, – sako jis. „Siekiu, kad remiksas pakeistų kūrinio veidą, todėl kiekvienas remiksas man yra lyg malonus iššūkis.“

„Meilė nesibaigia“ – kūrinys iš būsimo grupės „Biplan“ albumo, apie kurio leidybą dar šiemet kartu su singlo išleidimu užsiminė muzikantai. Naujausiai dainai nufilmuotas ir vaizdo klipas, kurį režisavo Danielius Buckus, o tiek originali daina, tiek GeraiGerai remiksas sėkmingai skamba radijo stotyse. Abu kūriniai taip pat yra išleisti visose skaitmeninėse platformose.

Komentarai