Pradžia / Garsas / Sound
 

Menų fabrikas „Loftas“ pristato naujieną – muzikinį kanalą melomanams

Vilniuje įsikūręs menų fabrikas „Loftas“ garsėja kokybiškais gyvos muzikos koncertais, žymiausių muzikos atlikėjų (pavyzdžiui, Nicolas Jaar, Moderat, Ellie Goulding ar Fink) pasirodymais ir dideliu kitų renginių pasirinkimu – nuo dizaino mugių, kūrybiškumo konferencijų iki kino seansų ar šiuolaikinio meno parodų. O nuo šiandien „Loftas“ verčia dar vieną puslapį ir pristato – internetinę televiziją: „Skaitmeninę šiuolaikinių kūrėjų platformą – Loftas TV“. Ją jau galima rasti adresu www.loftastv.lt.

LOFTAS inf.
2018 m. Vasario 26 d., 14:48
Skaityta: 37 k.
Menų fabrikas „Loftas“ pristato naujieną – muzikinį kanalą melomanams

Internetiniame video kanale muzikos gerbėjai net neišėję iš namų galės pamatyti ir išgirsti kas vyksta menų fabriko „Loftas“ scenoje. Šiame kanale vyks ne tik tiesioginės koncertų bei vakarėlių transliacijos, bet bus galima rasti ir kokybiškų koncertų įrašų, unikalių interviu su įdomiausiais Lietuvos ir užsienio atlikėjais.

„Prieš kelis metus „Lofto“ „Youtube“ kanale buvome pradėję kažką panašaus į šį projektą – filmuodavome interviu su žymiais muzikantais, leisdavome pažvelgti į koncertų užkulisius, tačiau su naujuoju skaitmeninės šiuolaikinių kūrėjų platformos „Loftas TV“ projektu žengsime dar toliau – čia bus galima rasti ne tik įrašų ar koncertų ištraukų, bet ir tiesioginių transliacijų. Žinoma, bus gausu ir interviu su atlikėjais – prieš ar po koncertų. Tikime, kad šis projektas yra reikalingas ir prasmingas – suteiksiantis galimybę kokybiškos muzikos klausytis net ir tiems, kurie patys negali atvykti į „Loftą“, nes galbūt gyvena kitame mieste ar net kitoje šalyje. Neabejojame, kad jis bus naudingas ir patiems muzikantams – mūsų iniciatyva suteiks jiems galimybę turėti profesionaliai ir kokybiškai nufilmuotas jų pasirodymų akimirkas“, – pasakoja vienas iš menų fabriko „Loftas“ įkūrėjų, Viktoras Diawara.

Naujasis „Lofto“ projektas „Loftas TV“ šiandien startavo su pirmaisiais koncertų video įrašais. Kanalo turinys bus nuolat pildomas ir atnaujinamas po kone visų „Lofte“ vyksiančių Lietuvos ir užsienio atlikėjų pasirodymų.

Sekti „Loftas TV“ įrašus galima adresu:

www.loftastv.lt

http://www.facebook.com/loftastv

Komentarai