Pradžia / Garsas / Sound
 

„BIPLAN“ VAIZDO KLIPO PREMJERA – MEILĖ NESIBAIGIA AR VIS DĖLTO BAIGIASI?

Grupė „Biplan“ sveikina visus su Valentino diena ir dalinasi puikiomis naujienomis. Šiandien muzikantai pristato naujausiai savo dainai „Meilė nesibaigia“ sukurtą vaizdo klipą. Tai – pirmas po beveik ketverių metų pertraukos įrašytas visiškai naujas „Biplan“ kūrinys. Ankstesnis grupės albumas „Visi keliai veda prie jūros“ buvo išleistas dar 2014 metais ir pelnė „biplanams“ M.A.M.A. metų popgrupės apdovanojimą.

M.P.3 info.
2018 m. Vasario 21 d., 16:00
Skaityta: 35 k.
Nuotr. kadrai iš vaizdo klipo „Meilė nesibaigia“ (rež. Danielius Buckus).
Nuotr. kadrai iš vaizdo klipo „Meilė nesibaigia“ (rež. Danielius Buckus).

Taip pat muzikantai užsimena apie planus šiemet išleisti naują albumą, kuriame skambės ir „Meilė nesibaigia“. Koncertinė šios dainos premjera įvyko Vasario 16 dieną, Palangos koncertų salėje, kur „Biplan“ surengė koncertą kartu su Palangos orkestru.

Taip pat penktadienį visose skaitmeninėse platformose pasirodė „Meilė nesibaigia“ singlas, kurį sudaro ne tik oficiali dainos versija, bet ir GeraiGerai sukurtas šios dainos remiksas. Abu šiuos kūrinius galima išgirsti ir skambant radijo stotyse.

Vaizdo klipą dainai „Meilė nesibaigia“ režisavo Danielius Buckus, sukūręs „Lemon Joy“ vaizdo klipą „Be atšvaitų“ ir „Emery & Garo“ vaizdo klipą „Moon Love"(su Umiko).

„Kaip ir daina, taip ir vaizdo klipas „Meilė nesibaigia“ geriau skambės po kelių perklausų“, – sako režisierius. „Didžiausias nesibaigiančios meilės trūkumas yra tas, kad ji pasibaigia. Šis vaizdo klipas yra intensyvi istorija, kurioje daug metaforų, daug minčių, paliktų tarp eilučių.“

Kviečiame pasižiūrėti šį klipą ir iškoduoti jį patiems.

Komentarai