Pradžia / Garsas / Sound
 

Į Vilnių grįžta R. Karazija ir jo melodingoji grupė LOW ROAR iš Islandijos

Į Vilnių grįžta lietuvių pamiltas melodingasis indie rock muzikos projektas „Low Roar“. Jau kelis sykius Lietuvoje viešėjęs kolektyvas balandžio 12-ąją pasirodys Vilniaus menų fabriko „Loftas“ scenoje. Po „Low Roar“ vardu slypi vaikinų ketveriukė: Ryanas, Altonas, Davidas ir Andrew Schepsas, tačiau pagrindiniu grupės veidu ir balsu tituluojamas lietuvių kilmės RYANAS KARAZIJA. Jo asmeninė gyvenimo geografija įspūdinga – vaikinas gimė ir užaugo Kalifornijoje, vėliau įsikūrė Islandijoje, o pastaruosius dvejus metus gyvena Lenkijoje.

Radikaliai.lt
2018 m. Vasario 12 d., 11:43
Skaityta: 26 k.
Ryanas Karazija
Ryanas Karazija

R. Karazijos tėtis yra lietuvis, o senelis žinomas kaip „Anykščių vyno“ daryklos įkūrėjas.

Paskutinės savo viešnagės Lietuvoje metu Ryanas geriau pažino ne tik Vilnių, bet ir lankėsi Anykščiuose, kur buvo sutiktas itin šiltai.

„Low Roar“ su R. Karazija priešakyje Lietuvoje jaučiasi išties jaukiai – kadaise čia atvykę koncertuoti į urbanistinį muzikos festivalį  „Loftas Fest“ jie netrukus susirado būrį draugų, „Vilnius Temperature“ netgi įamžino akustinį jų pasirodymą požeminėje sostinės prekybos centro aikštelėje, o prieš porą metų režisierius Saulius Baradinskas jų kūriniui „Nobody Loves Me Like You“ sukūrė video klipą, kuriame nusifilmavo Aistė Diržiūtė, Saulius Siparis ir kiti žinomi Lietuvos aktoriai.

Melancholiška „Low Roar“ muzika jau pelnė nemenką pripažinimą – grupė yra išleidusi tris ilgagrojus albumus, koncertuoja visoje Europoje ir JAV, pernai Jungtinėse Valstijose „apšildė“ populiariojo airių dainininko Hozier gastroles.

„Low Roar“ pasirodymas įvyks balandžio 12 d. menų fabrike „Loftas“ (Švitrigailos g. 29, Vilnius). Bilietai netrukus. Daugiau informacijos: www.menufabrikas.lt.

Naudingos nuorodos:

http://www.lowroarmusic.com

https://www.facebook.com/pg/lowroar.music

Komentarai