Pradžia / Garsas / Sound
 

GRUPĖ „SAULĖS LAIKRODIS“ PRISTATO NAUJĄ SINGLĄ IR KVIEČIA Į ALBUMO PRISTATYMO KONCERTĄ

Po sėkmingo koncerto praėjusią savaitę Klaipėdoje progresyvaus roko pradininkai Lietuvoje – grupė „Saulės laikrodis“ pristato naują kūrinį „Stream“ ir šį šeštadienį, spalio 28 dieną, kviečia susitikti Vilniaus gyvos muzikos klube „Tamsta“.

M.P.3 info.
2017 m. Spalio 27 d., 11:58
Skaityta: 49 k.
Manto Repečkos nuotr.
Manto Repečkos nuotr.

„Naujas singlas ar kompozicija – tipinis „prog rock“ kūrinys su privaloma pompastika, o sukurti šį kūrinį įkvėpė George'o Orwello „Gyvulių ūkis“. Žinoma, gyvūnų balsų jame neišgirsite, tačiau tai dar viena žinutė pasąmonei ir pamąstymams“, – kūrinį pristato grupės lyderis Gintautas Rakauskas.

Ruošdamiesi šeštadienio koncertui, sudėtingų ir gilių muzikinių kompozicijų kūrėjai – grupė „Saulės laikrodis“ atskleidė, jog naujo albumo pristatymo koncerte skambės dešimt naujų kūrinių, penki kurių – instrumentiniai. „Laukia smagus vakaras su gera roko muzika“, – teigia jie.

„Po koncerto Klaipėdoje, kur žmonės itin šiltai priėmė mūsų naują programą, įgavom daugiau pasitikėjimo savo darbu, esam kupini gerų emocijų, kurias su naujausiais savo kūriniais padovanosim klausytojams „Tamstoje“, – teigia Gintautas Rakauskas.

Susirinkusieji į albumo pristatymo koncertą Vilniuje ne tik išgirs naują „Saulės laikrodžio“ programą, bet ir galės įsigyti naujausią grupės albumą „Subliminal Messages“ bei šį pavasarį išleistą vinilo plokštelę „Lauke ir viduj“. Naujo albumo pristatymo koncertas ir progresyviojo roko gerbėjų šventė įvyks spalio 28 dieną Vilniaus gyvos muzikos klube „Tamsta“.

Komentarai