Pradžia / Garsas / Sound
 

Menų fabrikas „Loftas“ buria draugų bendruomenę

Aštuntus metus Vilniaus Naujamiesčio rajoną gaivinantis menų fabrikas „Loftas“ buria lojaliausių draugų bendruomenę ir kviečia juos tapti savotiškais šio muzikos, menų ir kultūros centro globėjais.

LOFTAS inf.
2017 m. Rugpjūčio 09 d., 13:40
Skaityta: 26 k.
Menų fabrikas „Loftas“ buria draugų bendruomenę

Šiandien „Lofto“ komanda į pasaulį paleido „LDK“ – atnaujintas „Lofto draugo korteles“, kurias įsigiję „Lofto“ lankytojai ne tik gaus didžiausias nuolaidas į renginius ir kitas išskirtines privilegijas, bet ir reikšmingai prisidės prie finansinio menų fabriko palaikymo.

„Nepaprastai džiaugiamės draugams ir lankytojams pristatydami savo naująją kortelę ir kviečiame juos tapti gausios „Lofto“ bendruomenės dalimi. Ši bendruomenė – tai geros muzikos ir kultūros gerbėjai, muzikantai, menininkai, laisvi ir laisvę vertinantys vilniečiai ir miesto svečiai. Priklausymas „Lofto“ bendruomenei, kurios pasu simboliškai tampa „LDK“ kortelė, suteikia ne tik įvairiausias privilegijas, bet ir galimybę tapti „Lofto“ globėju, nes už šią kortelę surinktos lėšos bus skiriamos menų fabriko atnaujinimui, kad „Lofte“ lankytojai jaustųsi dar komfortiškiau“, – pasakoja vienas „Lofto“ įkūrėjų Viktoras Diawara.

Naujosios „LDK“ kortelės suteiks išties nemažai privilegijų. „LDK“ savininkai turės galimybę pirmieji sužinoti apie busimus renginius ir į juos įsigyti pigiausius išankstinius bilietus. Taip pat šios kortelės suteiks didžiausias nuolaidas į visus „Lofto“ organizuojamus renginius, galimybę į kai kuriuos jų patekti vos už eurą ar visiškai nemokamai (pavyzdžiui, į visą vasarą rengiamus „LRT Opus“ terasos koncertus ar elektroninių vakarėlių seriją „Balkonas“). Populiarių koncertų lankytojai prie privalumų išskiria ir dar vieną „LDK“ pliusą – su kortele lankytojai į „Lofto“ renginius pateks be eilės. Taip pat „LDK“ suteiks nuolaidas „Lofto“ kaimynų ir vienų skaniausių mieste kesadilijų gamintojų bare „Elfa GastroBar“.

Norintieji tapti „Lofto“ bendruomenės dalimi jau dabar gali įsigyti ne tik „LDK“ kortelę, bet ir specialiai menų fabrikui sukurtus šviesą atspindinčius „labàdienà“ džemperius, tikros odos „Rokenbau“ apyrankes, stilingus unisex marškinėlius ir netgi... plytą „Lofto“ sienoje su savo vardu! Įsigyjusieji asmeninę plytą amžiams liks „Lofto“ sienoje ir kaskart pasitiks į žymiausių muzikos žvaigždžių koncertus, teatro, kino ar mados renginius besirenkančias žiūrovų minias.

Įsigiję „LDK“ korteles galės pigiau įsigyti ir bilietus į šių metų muzikos ir menų festivalį „Loftas Fest“, kuris vyks jau rugsėjo 8-9 d.

Įsigyti „LDK“ korteles ir tapti „Lofto“ bendruomenės nariu galima čia: www.menufabrikas.lt/ldk.

Plačiau:

www.menufabrikas.lt
www.facebook.com/loftasvilnius

Komentarai