Pradžia / Garsas / Sound
 

Kodėl LAIMINGU BŪTI LENGVA, net kai grupės pavadinimas netaisyklingas?

Pirmiausia, labai gerbdamas ir mylėdamas lietuvių kalbą, pabarsiu šią grupę, nes jos pavadinimas yra netaisyklingas: taisyklingai jis turėtų skambėti LAIMINGAM BŪTI LENGVA (dienraščių lyderis šios klaidos nė nepastebėjo - šiais laikais ant lietuvių kalbos spjaunama visur, kur nepažvelgsi, todėl tai nestebina). Vis dėlto grupė, kurios kūrybą netyčia aptikau internete, sudomino gana įdomia muzika. Ji yra akivaizdžiai puiki alternatyva seniai užknisusiai "elitinei" polkučių kūrėjai, grupei VILKDUJA. O šiaip abi grupės (kartu su IŠJUNK ŠVIESĄ, kurios polkutės taip pat gana panašios ir smagios) galėtų surengti bendrą koncertą "Polkutes groja apduję laimingi šviesas išsijungę vilkai". (Idėja nepatentuota, galite naudoti.) O kol tai neįvyko, smagios grupės nariai atsakė į keletą klausimų (2017 06 09),

Mindaugas Peleckis
2017 m. Birželio 10 d., 12:27
Skaityta: 208 k.
Kodėl LAIMINGU BŪTI LENGVA, net kai grupės pavadinimas netaisyklingas?

Kas Jūs? Prisistatykite. Atsiradote labai netikėtai, o grojate neblogai, gal esate kur nors groję anksčiau?

Laimę nešantys muzikantai. Dainoras - vokalas, armonika. Rimas - solo gitara, Audrius - bosas, Arūnas - mušamieji. Esame groję įvairiuose žinamuose muzikiniuose projektuose ir grupėse.

Kokiuose?

(Atsakymo laukiu iki šiol.)

Ar tikrai lengva būti laimingam, koks Jūsų receptas?

Laimė tai dovana kurią suradome ir dalinamės su savo klausytojais. Stebint negatyvumą aplinkoje, žiniasklaidoje ir t.t., mes nusprendėme pasipriešinti ir parodyti visuomenei, kad viskas yra daug paprasčiau ir viskas slypi mūsų požiūryje į pasaulį, o ne pačiame pasaulyje.

Jau paleidote eterin dvi smagias dainas, kada laukti albumo?

Išleistos yra trys dainos, šiuo metu įrašinėjame ketvirtą, be to esame nufilmavę vaizdo klipą Italijoje kūriniui "Šventė", kuriame pasijuokiame iš emigracijos, alkoholio ir neskaidraus verslo problemų.

Albumą ruošiame pristatyti metų pabaigoje, o kiekvienam kūriniui žadame nufilmuoti po vaizdo klipą.

Šiuo metu filmuojame vazdo klipą kūriniui "Krioklys", artimiausi koncertai Kūltūros Naktyse ir Brodvėjaus klube.

Kaip vadinate savo stilių?

Pop, punk, rock'n'roll.

Kas Jums daro didžiausią įtaką, kokias Lietuvos ir užsienio grupes labiausiai vertinate?

Grupė susideda iš skirtingų asmenybių, kurių motyvai skiriasi. Nuo amerikietiškų rifų iki prancūziškų scenarijaus sprendimų formuojasi unikalus skiriamasis bruožas.

Komentarai