Pradžia / Garsas / Sound
 

„Žiežmarso“ dabartinės lietuviškos muzikos parodoje – ir liūdni „Solo ansamblio“ šokiai

Šūkį „Muzika, kuri yra dabar“ išsikėlęs festivalis „Žiežmarsas“ toliau renka stipriausias dabar populiarias grupes - šiandien paskelbta, kad festivalyje pasirodys ir per pastaruosius metus didžiulį populiarumą įgijęs „Solo ansamblis“. Liūdnų šokių meistrai festivalyje jungsis prie anksčiau anonsuotų neseniai puikius albumus išleidusių grupių „The Station“, „Deeper Upper“, „Wolfsome“, „Frank Fitts“, „Autism“ bei daugelio kitų.

Radikaliai.lt
2017 m. Balandžio 25 d., 17:59
Skaityta: 69 k.
„Žiežmarso“ dabartinės lietuviškos muzikos parodoje – ir liūdni „Solo ansamblio“ šokiai

„Solo ansamblis“ turbūt geriausiai atitinka mūsų tikslą – parodyti gerą įvairių žanrų muziką, kuri yra aktuali būtent dabar, o  ne kapstytis nostalgijoje ar ideologijoje“,- sakė vienas organizatorių Mindaugas Zamas.

„Solo ansambliui“ praėję metai buvo kaip niekad sėkmingi – grupė laimėjo vieną ir buvo nominuota dar trims M.A.M.A. apdovanojimams, grojo vienoje scenoje su grupe „She past away“ ir didžiulio gerbėjų dėmesio sulaukusį koncertinį turą. Naują kūrybos etapą pradedanti grupė neseniai pristatė naują kūrinį „1“, o gerbėjai sulaikę kvapą laukia ir naujų grupės gabalų.
„Žiežmarso“ muzikos scenoje taip pat gros aktualūs kaimynų vardai, pirmiausia – ukrainietiško roko žvaigždės „Krobak“ ir melancholiški Estijos „Sibyl Vane“ ir kt.

Ketvirtus metus Žiežmariuose vykstančio festivalio elektroninės muzikos scenoje per dvi festivalio naktis pasirodymus surengs vieno iš geriausio mažojo klubo Europoje vardą turinčio “Opium Club” rezidentai ir renginių serijų “Juoduomenė” bei “SMALA” organizatoriai - “Tadas Quazar” su “Billy Kristal” (Projektas Siaubas), “whypeopledance”, renginių serijos “HOOKED ON” atstovai “Moon Disco” su “Jogaila” bei “Split Pulse”.  

Prie DJ pulto stovės ir garsus roko atlikėjas “BA.” bei daug kitų Lietuvos alternatyvios šokių muzikos atstovų.

Komentarai