Pradžia / Garsas / Sound
 

„ANTIKVARINIAI KAŠPIROVSKIO DANTYS“ KONCERTUOS TALINE IR SANKT PETERBURGE

Panašu, jog antrąjį albumą „Problematika“ išleidę „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ patys problemų tikrai neturi. O jei ir turi, tai jos malonios! Grupės kalendoriuje vis daugiau svarbių datų – albumo pristatymo turas Lietuvoje, išskirtiniai koncertai festivaliuose „Tallinn Music Week“ ir „Stereoleto“ Sankt Peterburge.

M.P.3 info.
2017 m. Kovo 15 d., 14:12
Skaityta: 28 k.
„Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ plečia savo geografiją (Algio Kriščiūno nuotraukos).
„Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ plečia savo geografiją (Algio Kriščiūno nuotraukos).

Daugiau nei iš tūkstančio išreiškusių norą dalyvauti Taline vykstančiame muzikos festivalyje-konferencijoje „Tallinn Music Week“ atrinkta bene smagiausia šalies grupė ten pasirodys jau šio mėnesio pabaigoje. Kovo 31 dieną grupė kartu su dar keliais „Tallinn Music Week“ dalyviais pasirodys klube „Venus“.

Kasmet Taline susirenka daugybė naujų talentų ieškančių muzikos industrijos profesionalų iš viso pasaulio, todėl „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ sutartinai linksi ir teigia, jog ši muzikos savaitė – puiki galimybė parodyti tai, ką sugeba geriausiai.

Pavasariui artėjant prie pabaigos kartu sutrypti smagį pagal naujausią singlą „Indai“ ir kitus albumo „Problematika“ kūrinius, „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ kvies klausytojus didžiuosiuose Lietuvos miestuose.

Balandžio 21 dieną grupė pasirodys Kaune, muzikos klube „Orixo“, balandžio 22 dieną Šiauliuose, koncertų salėje „Saulė“, balandžio 28 dieną Alytuje, „Alytaus kultūros ir komunikacijos centre“, balandžio 29 dieną Klaipėdoje „Kultūros fabrike“, o turą užbaigs finaliniu koncertu Vilniuje – gegužės 5 dieną pramogų salėje „Vakaris Vilnius“.

Ir tai – tik pradžia! Pirmąsias liepos dienas „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ praleis Sankt Peterburge, kur pasirodys muzikos ir menų festivalyje „Stereoleto“. Šią naujieną festivalis paskelbė vakar spaudos pranešimu ir savo socialiniuose tinkluose. Jame šalia žinomų vardų, tokių kaip ankstesniuose festivaliuose pasirodę „Sigur Rós“, „Röyksopp“, „5’nizza“ ir kitų, pasirodo ir karjerą pradedantys muzikantai.

Turas po Lietuvą: http://bit.ly/AKDkoncertai.


Komentarai