Pradžia / Garsas / Sound
 

Recenzija. ANTIKVARINIAI KAŠPIROVSKIO DANTYS - Problematika (2017). ŽAIDŽIAME SMAGĮ

Apie AKD kalbėta daug, promo veikia puikiai, todėl tai tiesiog bus mano nuomonė apie antrąjį grupės albumą (tarp jų buvo dar du singlai). O ji - labai gera.

Mindaugas Peleckis
2017 m. Kovo 04 d., 03:29
Skaityta: 115 k.
Recenzija. ANTIKVARINIAI KAŠPIROVSKIO DANTYS - Problematika (2017). ŽAIDŽIAME SMAGĮ

AKD yra fantastiška grupė, ir apie tai žino. Ji groja smagį. Taip apibūdintas jos bardakeišn, kurį grupė groja: „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ – smagie, smagy, mes grojam Smagį! (https://www.facebook.com/pg/AKDantys, http://www.antikvariniaikaspirovskiodantys.lt).

Ši daina vis (ŠALAI MALAI, kad juos kur) neišeina iš galvos, nors ir kitos nė kiek ne blogesnės:

Nors esu griežtas pesimistas ir liūdesio muzikos mėgėjas, manau, kad liūdnai šaliai būtina turėti savo cirką. Ir tam reikalingi tokie kaip AKD.

Grupė, lyginant su pirmuoju (taip pat labai geru) albumu, patobulėjo, visos dainos - potencialūs hitai (taip, taip, Aurelijaus Sirgedo sound'as), viena už kitą linksmesnė, albumas estetiškas, sukasi ratu kaip pašėlęs, nes tikrai linksmas. Dievaži, nesu polkučių mėgėjas, bet AKD peržengė "vestuvinio roko" kartelę ir yra puikiai nuteikiantis kolektyvas, kurio albumą būtina turėti, jei norite, kad nuotaika savaime pakiltų.

Todėl griežtai rekomenduoju klausytis šio albumo du tris kartus per savaitę, o jei ir ne viso - bent dalimis.

Kam bus negana (o taip ir turi būti), grupė pagros ir gyvai:

Tiesą sakant, jau su nekantrumu laukiu trečiojo grupės albumo (nors EP...), nes linksmybių nebus per daug. Ypač, kai jos saikingos, profesionaliai sugrotos. AKD, be abejonės, yra viena geriausių lietuviškų grupių - tai profesionalai, žinantys, ką daro.

Komentarai