Pradžia / Garsas / Sound
 

GRUPĖ „SIELA“ KVIEČIA Į SAVO PIRMĄJĮ KONCERTĄ ŠIAIS METAIS

Dvidešimt septintus metus pradedanti roko grupė „Siela” kviečia į pirmąjį šių metų savo koncertą, kuris šį šeštadienį įvyks muzikos klube „Tamsta“. Jau kurį laiką grupė savo gerbėjus labiau lepina koncertais nei naujais įrašais. Prieš lipdami į sceną Vilniuje muzikantai teigia, jog nesiekia kurti ir leisti dainų vien tam, jog apie save primintų.

M.P.3 info.
2017 m. Vasario 02 d., 15:19
Skaityta: 20 k.
Gedimino Bartuškos nuotr.
Gedimino Bartuškos nuotr.

„Šiuolaikiniame neįtikėtino greičio ir informacijos sraute norisi ne tik kažką pasakyti, bet pasakyti taip, kad žmogus išgirstų, sustotų, nurimtų nedidelėje sielos saloje ir norėtų ten sugrįžti, pailsėti, pabūti su savimi klausydamas muzikos“, – teigia grupės lyderis Aurelijus Sirgedas.

Kol kas paskutinį savo albumą „Širdis. Kryžius. Pasaga” grupė išleido 2015 metais, tačiau vis dažniau pagalvoja ir apie naujų dainų įrašus.„Tai yra didelė užduotis, bet tik dėl to ir verta ja užsiimti. Svarbiausia – albumo mintis ir idėja, o ją įgyvendinti šiais laikais nėra taip sunku, bent jau mums“, – sakė Aurelijus Sirgedas.

Dar viena priežastis naujam albumui – artėjantis trisdešimtasis grupės jubiliejus. Norėčiau, kad „Sielos” trisdešimtmečio koncerte jau būtų naujų dainų, kurias būtų taip pat „faina“ groti, kaip ir senąsias“, – mintimis dalijosi dainininkas.

O kol kas, žvelgdami į netolimą ateitį, vasario 4 dieną koncertą surengsiantys grupės „Siela“ nariai negaili pagyrų būsimo renginio vietai. Muzikos klubas „Tamsta“ – viena iš nedaugelio vietų Vilniuje, kur galima surengti kokybišką koncertą. Žmonėms, kurie taip profesionaliai užsiima šia veikla, mes, muzikantai, žemai lenkiame galvas“, – sutartinai tvirtino gotikinio roko pionieriai ir kviečia susitikti jau šį šeštadienį.

Komentarai