Pradžia / Garsas / Sound
 

Rokeriai „Condor Avenue“ pristato metus brandintą dainą ir albumą (video)

Sparčiai pirmyn judantis Lietuvos „indie“ roko scenos atradimas „Condor Avenue“ pristato naujausią savo kūrinį „The Crown“.

Radikaliai.lt
2015 m. Balandžio 09 d., 07:53
Skaityta: 79 k.
Condor Avenue - The Crown

Kaip jau įprasta „Condor Avenue“, kiekvienos dainos išleidimui grupė skiria itin daug dėmesio, todėl ne išimtis ir naujausias jų kūrinys. Pirmoji „The Crown“ versija pasaulį išvydo lygiai prieš metus, tačiau tik dabar grupės nariams ji galiausiai patinka tokia, kokia yra. „Po pakartotų dainos įrašų, šlifavimo ir tobulinimo, supratom, jog dabartinė „The Crown“ versija daug greitesnė nei pirmoji ir buvom maloniai nustebinti. Iškart pagalvojom, kad tai – tikras „indie“ šokių tempas.“

Grupei pritaria ir jos klausytojai. Tik dabar oficialiai pristatomą kūrinį „The Crown“ grupės gerbėjai jau spėjo įvertinti „Condor Avenue“ pasirodymuose. „Ši daina – viena mėgstamiausių mūsų koncertuose. Dažnai visi kartu su mumis „traukia“ priedainį ir taip mus džiugina“, – teigia ketveriukė.

Nors daina klausytojus paperka lengvai įsimenamu skambesiu, grupės nariai joje įžvelgia gilesnę prasmę. „Šis kūrinys mums asocijuojasi su kažkokiu utopiniu, fantastiniu pasauliu ir pasakoja apie dviejų žmonių pabėgimą, išsilaisvinimą nuo žmogų kaustančių pančių, kuriuos kartais patys sau užsidedame“, – apie kūrinį pasakoja grupės nariai.

Vizualiniais „Condor Avenue“ sprendimais ir toliau rūpinasi jauna fotografė Ignė Grikevičiūtė, kuri slepiasi po „miegopročių“ pseudonimu. Paslaptingas ir poetiškas akimirkas kurianti ir fiksuojanti mergina teigia, jog jos darbai – naujos akimirkos iš užgesusių prisiminų, kurias kiekvienam stebėtojui kūrėja leidžia interpretuoti tūkstančiais įvairių būdų.

Naujausias grupės kūrinys – vienas vedančiųjų debiutiniame „Condor Avenue“ minialbume „The Crown“. Nedidelį, tačiau itin svarbų kūrybos etapą iliustruojantį mini albumą grupė pristatys balandžio 24 d. „Liverpool“ bare Vilniuje.

Šiam pristatymui „kondorai“ ruošiasi itin intensyviai. Visi, pristatymo vakarą „Liverpool“ bare susirinkę klausytojai, bus ne tik pirmieji, galintys įsigyti debiutinį grupės albumą, tačiau taip pat išvys dokumentinę vaizdo medžiagą, iliustruojančią albumo įrašinėjimo užkulisius „Big Jelly“ studijoje Didžiojoje Britanijoje bei Lietuvoje.   

Grupė susikūrė 2013 m. Vilniuje. 

Nuorodos:

http://www.radikaliai.lt/radikaliai/2048-isskirtiniai-interviu-su-legendiniais-muzikantais-nr-5-condor-avenue

http://www.radikaliai.lt/radikaliai/2437-grupe-condor-avenue-kviecia-pasivaikscioti-po-indie-roko-lankas-video

https://www.youtube.com/user/condoravenueband/videos

http://www.condoravenue.com/

https://www.facebook.com/CondorAvenueBand

https://soundcloud.com/condoravenue

Komentarai