Pradžia / Radikaliai
 

Latviai „Carnival Youth“ savaitgalį prabils lietuviškai (video)

Net šešių Latvijos muzikos apdovanojimų nominantai originalieji „Carnival Youth“ nekantriai laukia savo debiutinio albumo „No Clouds Allowed" pristatymo koncertų Lietuvoje. Jau šį savatgalį, vasario 13 dieną jie koncertuos Šiauliuose, „Blic Bar“, o 14 dieną – Vilniuje, „Liverpool Indie/Rock Bar“.

M.P.3 info.
2015 m. Vasario 12 d., 10:52
Skaityta: 70 k.
Carnival Youth - Never Have Enough

Geriausia daina gimtojoje Latvijoje pretenduojanti tapti „Never Have Enough“ jau pasiekė ir Lietuvos radijo stotis.

„Manome, kad žmonėms, mylintiems muziką ir norintiems atrasti naujas grupes nėra svarbu, iš kokios šalies grupė atvažiavo. Svarbu, kaip skamba jos muzika. Jaučiame, kad užsienyje žmonėms mūsų muzika patinka – visada būdavo daug klausytojų, todėl labai džiaugiamės vėl atvykdami į Lietuvą koncertuoti ir jau mokomės lietuviškus žodžius!“ – teigia „Carnival Youth“ nariai.

Jaunosios kartos indie muzikos atstovai „Carnival Youth“ išsiskiria moderniu instrumentiniu skambesiu, neturinčiu griežtų indie roko rėmų. Grupė net buvo palyginta su tokiais rinkos gigantais kaip MGMT ir „White Lies“.

Debiutinį savo albumą „No Clouds Allowed" „Carnival Youth“ 2014 m. lapkritį pristatė turu po Vokietiją bei Latviją, o Rygoje grojo sausakimšoje „Palladium Riga“ scenoje (ji talpina iki 1600 žmonių). Vasario 13 d. jis išleidžiamas Vokietijoje, Austrijoje ir Šveicarijoje. Artimiausiuose grupės planuose taip pat numatomi koncertai „Grape Festival“ Slovakijoje ir „Tallinn Music Week“ Estijoje.

Nuorodos į koncertus „Facebook“:

„Blic Bar“, Šiauliai: https://www.facebook.com/events/1495675973988319/;

„Liverpool Indie/Rock Bar“, Vilnius: https://www.facebook.com/events/1538831323038612/.

 „Carnival Youth“ ir grupės vinilo plakatas (grupės archyvo nuotr.).

Komentarai