Pradžia / Radikaliai
 

FUCK OFF AND DIE! (video)

VLKK 2015 01 14 leido: "Įvairūs subkultūros dalykai (grupių, kūrinių, atlikėjų pavadinimai) nėra reglamentuojami ir kontroliuojami. Visose šalyse panašių grupių, kaip nurodėte, kūryba paprastai yra kritikuojami įvairūs oficialūs dalykai ir vartojama neoficiali, žargoninė kalba." Todėl ekstremaliosios muzikos propaguotojų komanda NEKROKATARSIS kryptingai juda link žudančio „Armageddon Descends III“, kuris vyks 2015-ųjų kovo mėn 14-ą d. Vilniuje, klube „Kablys“, išpildymo. Organizatoriai skelbia trečiąją metalo scenos grupę – FUCK OFF AND DIE! Festivalio metu įvyks pirmasis grupės gyvas pasirodymas per dešimtmetį veiklos.

Radikaliai.lt
2015 m. Sausio 14 d., 13:12
Skaityta: 157 k.
Fuck Off and Die! - Cult Of Intoxication
Fuck off and Die! - Sociopathic Regression
Fuck Off And Die! - Anti All

FUCK OFF AND DIE! (FOAD!) yra Kommander L. (LUCTUS) projektas, kuris iki „Armageddono“ gyvavo tik autoriaus galvoje ir studijoje. Taip buvo išleisti trys albumai: „No Peace. No Love. No Whores. No God“ (2005), „Anti-All“ (2008) ir „Sociopathic Regression“ (2012), kuriuose maišomas aršus senosios mokyklos hardcore bei purvinas black metal. Šis mišinys yra papildomas storžieviška antireligine, -visuomenine, -humanitarine, -gyvenimiška ir alkoholine tematika. Visa tai apgaubiama viena paprasta fraze – „atsipisk ir dvėsk“.

Per dešimtį gyvavimo metų FOAD! vardas neliko nepastebėtas ne vien Lietuvoje, bet ir užsienyje, o albumas „Anti-All“ kai kuriuose pogrindžio sluoksniuose jau yra laikomas kultiniu. Kommander L. anonsuoja: „Festivalio metu pagrinde bus atliekami albumo „Anti-All“ kūriniai ir keletas visiškai šviežių FOAD! gabalų. Tikėkitės totalaus išsitaškymo!“

Trečiajame „Armageddon Descends“ be FUCK OFF AND DIE! scenoje pasirodys norvegiško black metal atradimas TORTORUM bei senamadiško death metal atstovai iš Italijos PROFANAL. Tačiau tai – ne paskutinės žinios: NEKROKATARSIS komanda greitu metu paskelbs apie ekstremaliosios elektroninės scenos atlikėjus bei pagrindines mirties metalo scenos grupes. Sekite mus.

Ekstremaliosios muzikos festivalis „ARMAGEDDON DESCENDS III“
Mirties metalo scena:
TORTORUM (tikras norvegiškas juodmetalis)
PROFANAL (d-beat death metal)
FUCK OFF AND DIE! (black/thrash/crossover)
+TBA

Vieta: Kultūros baras „Kablys“, Kauno g. 5, Vilnius
Data: 2015 m. kovo mėn. 14 diena
Kaina: TBA

Renginys FB: https://www.facebook.com/events/807581599302110.

https://www.facebook.com/Nekrokatarsis

https://www.facebook.com/armageddondescendsfestival

Komentarai