Pradžia / Radikaliai
 

Vienintelis NINA KARLSSON koncertas Vilniuje – nepakartojama muzikos ir meilės šventė (video)

Dideliam puikios, stilingos ir seksualios muzikos mylėtojų džiaugsmui lapkričio 24 dieną Vilniuje, naujame sostinės klube „LOTUS“ – Gedimino per. 28 / Stulginskio g. 2 – įvyks unikalios dainininkės (grupė tokiu pat pavadinimu), Rusijos ir Europos jazz / lounge / blues / rock scenos dievaitės NINA KARLSSON gyvo garso koncertas!

Radikaliai.lt
2012 m. Lapkričio 02 d., 03:00
Skaityta: 219 k.
Nina Karlsson - Winds Of May (Official Video)

Lapkričio 24 dieną 20 val. jaukiame „LOTUS“ klube, apgaubta šiuolaikinės šviesos ir garso aparatūros, stilingos choreografijos, dainuos Artistė ir jos grupė, laikoma neturinčiu sau lygių jau daug metų didžiuliu įvykiu muzikos pasaulyje!

Išorinio grožio (modelis, žinomiausių pasaulio dizainerių pasiūlymai demonstruoti jų drabužius) ir ugningos, aistringos charizmos įstabus derinys – visa tai susijungia nuostabioje dainininkėje, kurios neužmirštamas balsas, dainos nepalieka nieko abejingais, o energija ir erotiškumas nepakartojami!

Ieškoti NINOS KARLSSON kūrybos analogų nėra prasmės: daug stilių ir krypčių susilieja jos dainose ir muzikoje,  tai dar  sutvirtina dainininkės individualumas ir fantazija, juoba, kad ji yra savo muzikos ir tekstų autorė.

NINA KARLSSON – džiugus ir galingas užtaisas, Björk + SADE + Tanita Tikaram + Serge Gainsbourg + Diamanda Galas + Мумий Тролль kartu paėmus, nepakartojama Piterio romantika, skandinaviškas stilingumas!

Puikūs muzikantai, sudarantys grupę „NINA KARLSSON“, pateikia visą savo kūrybą ir albumą „I DENY“ Vilniuje, lapkričio 24 dieną sostinės „LOTUS“ klube!

NINA KARLSSON koncertas – nepakartojama šventė, šiltas bendravimas su publika. Tarp kitko, po koncerto visi norintys gaus autografą, ir, gal būt, turės progą pabendrauti su muzikantais! Jaukiame „LOTUS“ klube telpa apie 250 žiūrovų, o tai reiškia, kad Jums teks unikali galimybė „širdis į širdį“ pajusti visą nuostabiosios NINOS KARLSSON energiją ir jautrų muzikos pulsavimą!!!

      _____________________________________________________________________________

 

Bilietai į vienintelį NINOS KARLSSON koncertą lapkričio 24 dieną 20 val. sostinės „LOTUS“ klube (Gedimino per. 28/Stulginskio g.  2) parduodami visose bilietai.lt kasose.

Paskubėkite, prieš koncertą bilietai pabrangs!

Vietų skaičius salėje ribotas!

Informacija išankstiniam bilietų užsakymui – 8 618 01331.

Informacija reklamai ir bendradarbiavimui – 8 653 62193.

Komentarai