Pradžia / Radikaliai
 

Legendinės grupės „Би-2“ koncertas Vilniuje žada fantastiškus įspūdžius! (video)

Kultinė grupė „Би-2“ (www.bdva.ru) jau ne pirmą kartą suvirpins gerbėjų širdis lapkričio 17 dieną 19 val. Vilniaus Forum Palace!

Radikaliai.lt
2012 m. Spalio 29 d., 01:37
Skaityta: 164 k.
Би-2. Нашествие 2011. Live #Нашествие
Видеообращение Лёвы и Шуры Би-2 к жителям Планеты

Šiuolaikinės technologijos, meistriškumas, atsidavimas, šiltas bendravimas su publika, naujo albumo „SPIRIT“ prezentacija, auksiniai grupės hitai – visa tai ir  keletas siurprizų laukia gyvo garso pasirodymų gerbėjų vieninteliame koncerte Lietuvoje!

Grupės techniniai reikalavimai labai aukšti, garso aparatūra naudojama kaip ir„Radiohead“ ir „U2“ koncertuose, o garso režisieriaus Jurijaus Novikovo, keletą metų dirbusio Austrijos Nacionalinio cirko vyriausiuoju režisieriumi, aukštas profesionalumas -  angeliško skambėjimo ir publikos pasitenkinimo garantas.

Įsisavinę skaitmenines technologijas, neįprastas muzikines formas, dirbdami su aštuntuoju albumu „Би-2” stengėsi sukurti unikalų produktą, neturintį analogų  ne tik savoje kūryboje, bet ir Rusijos muzikos industrijoje. Forum Palace grupė  pristatys kruopštaus ir įkvepiančio darbo rezultatą – albumą „SPIRIT“.

„SPIRIT“ realizacija grupei neįprasta, todėl kad muzikantai ryžosi apsieiti be leidybinės kompanijos ir išleisti albumą savo bei aktyviųjų gerbėjų jėgomis. Įsigydami tinklapyje portalplaneta.ru įvairios vertės „akcijų“, gerbėjai tokiu būdu finansavo išleidimą, gaudami daug puikių bonusų ir patį albumą „SPIRIT“. Licencijuotame „SPIRIT“, kurį sudaro du CD, patalpinti visų dainų tekstai, grupės plakatas bei lipdukas. Albumą galima nusipirkti tik tiesiogiai iš muzikantų portale „Планета“ :http://planeta.ru/b2band/sale/.

Albumo „>SPIRIT“ koncerte –prezentacijoje skambės ne tik kerinčios savo žanrine įvairove dainos, bet ir visi „Би-2” hitai, ypač pamėgti klausytojų per ilgus grupės gyvavimo metus.

Patikėkite, tokio koncerto Lietuvoje dar nebuvo! Grupė jam ruošėsi net 2,5 metų. Dabar trokšta visa, ką geriausia sukūrę, pateikti mylimai Lietuvos publikai!

Lapkričio 17 dieną 19 val. Vilniaus Forum Palace įvyksiantis koncertas – akvaizdus pavyzdys, kaip turi atrodyti, groti, skambėti ir kurti pasaulinio lygio grupė, kokia ir yra „Би-2“! Tuo 100-tu procentų  įsitikins visi, kurie ateis į šį nepakartojamą renginį!

Bilietai į vienintelį legendinės grupės „БИ-2” koncertą lapkričio 17 dieną 19 val. Vilniaus Forum Palace parduodami visose bilietai.lt  kasose.

Informacija bendradarbiavimui ir išankstiniam bilietų užsakymui telefonu – 8 618 01331.

Skubėkite, vietų skaičius ribotas!

Iki pasimatymo šventiniame koncerte!

 

Komentarai