Pradžia / Garsas / Sound
 

Artėjant albumo pristatymui „Garbanotas Bosistas“ dalinasi žvilgsniu iš viršaus ir nauju įrašu (video)

Jau kitą savaitę pristatysianti debiutinį albumą grupė „Garbanotas Bosistas“ pristato dar vieną dainą iš albumo, jo pavadinimą ir vokalisto kurtą viršelį.

Radikaliai.lt
2015 m. Balandžio 29 d., 15:26
Skaityta: 62 k.
Garbanotas Bosistas - Gėlėta Suknia

„Above Us“ (liet. „Virš mūsų“) - taip vadinsis pilnas debiutinis grupės „Garbanotas Bosistas“ albumas, kurį grupė Lietuvoje pristatys ateinančią savaitę. Albume bus aštuonios per porą pastarųjų mėnesių įrašytos dainos.

„Žiūrint iš viršaus į Vilnių, Lietuvą, Europą, žemę - viskas atrodo labai marga ir įvairialypiška, ir albumas toks skirtingas - seno garso ir naujų paieškų dėlionė – mėginimas pažvelgt į viską nekasdienėm akim ar neįprastu ritmu“, – dalinosi grupės gitaristas Mantas Joneikis.

Savo jėgomis įrašyto ir išleidžiamo albumo viršelį kūrė grupės vokalistas Šarūnas Joneikis. „Nukritau į paparčių mišką iš kurio nebegaliu sugrįžti“, - juokėsi Šarūnas, jau nuo grupės susikūrimo pradžios besirūpinantis vizualiniu jos turiniu.

Internetinėje erdvėje albumas pasirodys gegužės 1 d. „Deezer“, gegužės 4 d. „Spotify“, „iTunes“ ir kitose muzikos platformose. Kompaktines plokšteles grupės gerbėjai galės įsigyti pristatymo koncertuose, kurie vyks trijuose didžiuosiuose Lietuvos miestuose: gegužės 6 d. Vilniuje, menų fabrike „Loftas“, gegužės 8 d. „Meat Lovers“ Klaipėdoje ir gegužės 9 d. „Puntojazz palėpėje“ Kaune.

Naująjį albumą „Garbanotas Bosistas“ pristatys ir klausytojams už Lietuvos ribų. Gegužės 17 d. atlikėjai surengs koncertą Londone, gegužės 28 d. - Rygoje, gegužės 29 d. - Taline.

Gegužės mėnuo grupei intensyvus ir dėl to, jog vaikinai ruošiasi dalyvauti dviejuose tarptautiniuose D. Britanijos muzikos festivaliuose-mugėse: „Liverpool Sound City“, Liverpulyje bei „The Great Escape“, Braitone. Abiejuose muzikos industrijos renginiuose „Garbanotas Bosistas“ bus vieninteliai šiuolaikinės Lietuvos muzikos atstovai.

Laukdami pasirodant kompaktinės plokštelės, visi keturi grupės vaikinai studijoje energingai repetuoja ir gludina paskutinius būsimų koncertų garsus. Iki pirmojo albumo pristatymo koncerto Vilniuje likus savaitei, klausytojus „Garbanotas Bosistas“ kviečia dalindamiesi dar viena daina iš naujojo albumo. Šįkart tai - neišsenkantį grupės pozityvumą atspindintis, vienas iš trijų lietuviškų albumo kūrinių „Gėlėta suknia“.

Sekite „Garbanotą Bosistą“:

Facebook: www.facebook.com/garbanotasbosistas
Youtube: www.youtube.com/user/garbanotasbosistas
Instagram: http://instagram.com/garbanotasbosistas

GARBANOTAS BOSISTAS. Vaivos Gervės nuotr.

Komentarai