Pradžia / Garsas / Sound
 

„BIPLAN“ PO ILGOS PERTRAUKOS PRISTATO NAUJĄ ALBUMĄ BEI KONCERTŲ TURĄ: „TAI RIMTAS POKALBIS APIE NERIMTUS DALYKUS“

Numylėtieji rokeriai „Biplan“ sugrįžta su ilgai brandintu albumu. Grupė Vilniaus knygų mugės „Muzikos salėje“ šį penktadienį pristatys savo naujausių dainų albumą „Nuo nulio iki mėnulio“ ir jau skelbia albumo pristatymo turą.

M.P.3 info.
2019 m. Vasario 19 d., 19:06
Skaityta: 33 k.
Nuotraukų autorius - Algis Kriščiūnas.
Nuotraukų autorius - Algis Kriščiūnas.

„Tai – sunkiausias iš visų albumų, ilgai rašytas, stipriai išgyventas. Be to, naujų dainų tekstai – gyvenimiški, paliečia jautresnes temas. Savo dainomis kalbame apie ilgesį, egzistenciją, keliame klausimus kas ir kodėl“, – pasakoja grupės gitaristas Olegas Aleksejevas.

Anot muzikanto, albume bus galima rasti dainų, kurios netipiškos „biplanams“. Grupė iš dalies norėjo pabėgti nuo ankstesnio skambesio ir pradėti naują, kitokią kelionę.

„Šis albumas – kelionė į visatos platybes ir pokalbis su mylimais žmonėmis. Tai pokalbis apie viltį gyventi gražiame pasaulyje, tai pažadas viską daryti, kad jis toks ir būtų“, – teigia Olegas Aleksejevas. „Tai rimtas pokalbis apie nerimtus dalykus ir nerimtas apie rimtus. Tai kelionė greitaisiais traukiniais tiesiai į ateitį, nežinia kokią, bet su viltimi.“

Grupė kviečia penktadienį susitikti Knygų mugės „Muzikos salėje“, kurioje pristatys albumą „Nuo nulio iki mėnulio“, ir išgirsti kokį skambesį bei nuotaiką šįkart sukūrė „Biplan“. Apie naujausias dainas ir ne tik bus galima pasišnekučiuoti ir su pačiais muzikantais.
Nemažą dalį naujų „Biplan“ kūrinių bus galima išgirsti ir turo koncertuose. Jų metu grupė atsisakys kai kurių dažnai skambėjusių ar prie naujos programos netinkančių dainų, tačiau savo gerbėjus ir toliau lepins pačiais garsiausiais grupės hitais.

„Biplan“ savo koncertų turą pradės balandžio 19 dieną Kaune, „Renginių oazėje“. Balandžio 20 dieną vyks koncertas Druskininkų „Kolonadoje“, balandžio 21 dieną – Palangoje, „Vandenyje“ ir balandžio 27 dieną – Vilniuje, gyvos muzikos klube „Tamsta“.

Komentarai