Pradžia / Garsas / Sound
 

VAROM! į vasarą su BIX!

Geriausia artėjančios vasaros naujiena! Gegužės 25 d. „be penkių minučių“ vasarą pasitiks šokantis, dūkstantis, pašėlęs projektas VAROM! Sąmoningo ir blaivaus gyvenimo idėjos vedina entuziastų komanda vilniečiams ruošia erdvę be stereotipų, be nuodų ir nuobodulio, tačiau su gera doze šėlsmo, akrobatikos ir ypatingai griausminga nuotaika – juk šį kartą VAROM! scenoje pasirodys legendiniai BIX’ai! Roko pionieriai, ketvirtį amžiaus energingai valdantys muzikos sceną su Sauliumi Urbonavičiumi – Samu priešaky!

Gabija Daukšaitė
2013 m. Gegužės 05 d., 14:19
Skaityta: 113 k.
VAROM! į vasarą su BIX!

Be to, vasarinį energijos kokteilį kartu su publika ir VAROM! vedėju Linu Karaliumi – Ezopu plaks sertifikuota zumbos instruktorė Karina Paulauskaitė, ritmais ir Brazilijos dvasia žadins „Capoeira Ficag Lietuva“, atsipalaidavimą dovanos ajurvediniai masažai. Įspūdingą reginį akims ir kvapą gniaužiančias akimirkas VAROM! ruošia gatvės gimnastų komanda „Project Mayhem“ bei parkūrininkas Tomas Gudėnas. Žmogus, įvaldęs kaskadinių triukų meną, specialiai šiam vakarui kuria magišką spektaklį ir teigia – čia susirenka tie, kurie moka švęsti! Matyt, ne veltui, Saulius Urbonavičius – Samas antrina : „Daug  maloniau ir smagiau groti sąmoningiems žmonėms nei apsvaigusiems nuo alkoholio. Tik blaivas žmogus supranta ir tikrai pajaučia muzikos galią, prasmę ir džiaugsmą. Aš pats jau daug metų gyvenu blaiviai ir primygtinai siūlau tai pabandyti visiems. “

Blaivias, sveikas ir sąmoningas pramogas propaguojantis VAROM! projektas sėkmingai ir pritraukdamas vis daugiau dalyvių gyvuoja nuo šių metų sausio mėnesio. Anot organizatorių, praėjusiame renginyje apsilankė 1300 žmonių, gegužę laukiama dar daugiau, be to , VAROM! partneriu tapo Narkotikų, tabako ir alkoholio kontrolės departamentas. Gegužės 25 d. VAROM! renginyje bus apdovanoti Departamento organizuojamo konkurso „Sveikatingumo simbolis“  nugalėtojai.

Liepos 26-28 d. rengiama ypatinga šventė – trijų dienų VAROM! festivalis po atviru dangumi su daug gyvos muzikos, interaktyvaus veiksmo, meno dirbtuvių ir paskaitų.

Pasak organizatorių, degančių kitokių nei įprasta linksmybių idėja, VAROM! projektas atsirado iš poreikio užpildyti vakarėlių be svaigalų ir kvaišalų nišą Lietuvoje, rengti sveiką ir aktyvų gyvenimo būdą propaguojančius renginius, kurti sąmoningesnės visuomenės perspektyvą ir visa tai daryti nekalbant, o veikiant - suteikiant kiekvienam dalyviui asmenišką patyrimą – linksmintis įmanoma ir be svaigalų!

VAROM! į vasarą su BIX! – jau gegužės 25 d. 19 val. Vilniuje,  „Nesė Pramogų banke“, Pamėnkalnio g.7. Nemokamai!

Praėjusio VAROM! vakarėlio akimirka

Komentarai