Pradžia / Radikaliai
 

Radikaliai.lt publikuos tekstus, kuriuos rašys paslaptingasis Vitingas Twaxta Li

Radikaliai.lt gavo netikėtą pasiūlymą. Tikrosios tapatybės nenorintis atskleisti Vitingas Twaxta Li, informaciją apie save perdavęs per tarpininkus, kurie taip pat nenori atskleisti tapatybės, gavo oficialų Algimanto Lyvos ir Mindaugo Peleckio leidimą tęsti jų kūrybą.

Radikaliai.lt
2015 m. Sausio 22 d., 11:09
Skaityta: 78 k.
Radikaliai.lt publikuos tekstus, kuriuos rašys paslaptingasis Vitingas Twaxta Li

Kaip žinoma (http://www.radikaliai.lt/radikaliai/2360-radikaliai-kalbasi-su-rasytoju-algimantu-lyva-merci-koks-iseisi-toki-tave-ir-prisimins), rašytojas A. Lyva pasitraukė iš literatūros, o kitas tandemo narys M. Peleckis grįžta prie mokslinių tyrimų ir individualios kūrybos, nesusijusios su šio literatūrinio tandemo sukurtais personažais Draveniu ir Guru Guru.

Vitingas Twaxta Li pareiškė esąs didelis Guru Guru ir Dravenio gerbėjas, nenorintis atskleisti nei savo vardo, nei pavardės, nei amžiaus, nei gyvenamosios vietos. Jis įtikino A. Lyvą ir M. Peleckį duoti jam oficialų leidimą tęsti minėtų personažų nuotykius ir juos publikuoti.

Radikaliai.lt džiaugiasi tokiu netikėtu pasiūlymu ir sutinka publikuoti Vitingo Twaxtos Li kūrybą.

Skaitytojams primename, kad 2014 m. rugsėjį – 2015 m. sausį pasirodė A. Lyvos ir M. Peleckio trilogija Ne pinigų kartai, kurią sudaro romanai „Žaidimas: kompasas dideliems vaikams“ (Vilnius: Pasviręs pasaulis, 2014), „Postpasaulis: Dialogai ir eilės. Romanas ne pinigų kartai“ (Vilnius: Pasviręs pasaulis, 2014) ir „Sapnas: ekologinis euroromanas“ (Vilnius: Pasviręs pasaulis, 2015).

Šių romanų nemokamas elektronines versijas galite atsisiųsti iš čia: http://radikaliai.lt/radikaliai/2286-sapnas-ekologinis-euroromanas-pilnas-tekstas.

„Žaidimo“ pristatymo net dvi filmuotas versijas galite regėti čia: http://radikaliai.lt/radikaliai/2286-sapnas-ekologinis-euroromanas-pilnas-tekstas

Komentarai