Pradžia / Radikaliai
 

Pirmosios žinios apie „Armageddon Descends III“ (video)

Trys tiesės uždaro trikampį. Trikampis apibrėžia esmę.

Radikaliai.lt
2014 m. Gruodžio 14 d., 12:30
Skaityta: 54 k.
PROFANAL - INTO THE ABYSS OF GRIEF
PROFANAL - Egg Fetus @ The Cave - Amsterdam
PROFANAL - Conquering Cemeteries (Official video)

2015-ųjų metų Lietuvos ekstremaliosios muzikos esencija – Armageddon Descends III. Nekrokatarsis komanda sekančiais metais kelia mirties kilpą dar aukščiau ir skelbia, kad 2015-ųjų metų kovo 7-ą dieną įvyks trečias ritualas.

Kaip ir prieš metus, festivalio koncepcija nesikeičia: dvi kryptys – vienas tikslas. Atsidavimas death/black metalui ir aršaus noise keliama beprotybė. Galime iš anksto pasakyti, kad šių metų renginyje tęsime praėjusiais metais pasiteisinusį eksperimentą – diskursą į ekstremaliosios elektronikos lankas ir šiai scenai suteiksime daugiau svorio.

Pirma šių metų apraiška – italai PROFANAL. Jų muzika yra death metalo sukūrys, kuris remiasi tiesmukais, aštriais d-beat'ais ir mirties kulto garbinimu. Grupės vokalistė Rosy teigia: “Jaučiame, kad senosios mokyklos Death Metal yra mums priimtiniausias pasirinkimas ir mes grojame vien vedami aistros šiai muzikai – priimkite tai arba ne!”. Geriausiai italai atsiskleidžia pasirodydami gyvai: grupė koncerte skamba energingai ir įtraukiančiai. PROFANAL nuoširdumas ir atsidavimas senajai death metalo mokyklai tikrai nepaliks abejingų.

2015-ųjų kovo mėn. 7 d., Vilnius.

Įvykis Facebook: https://www.facebook.com/events/807581599302110.

Vieta ir kaina: bus paskelbta vėliau.

https://www.facebook.com/Nekrokatarsis

https://www.facebook.com/armageddondescendsfestival

Profanal

Komentarai