Pradžia / Garsas / Sound
 

Išleista knyga „Sunkūs metai: 2014“

Šiandien neeilinė diena kiekvienam Lietuvos melomanui, ypač tam, kuris vertina sunkesnę muziką. Pasirodė metus laukta antroji knyga „Sunkūs metai: 2014“, kurioje jos sudarytojas Povilas Jarmala pateikė daugybę informacijos, recenzijų, koncertų apžvalgų, iliustracijų. Pažymėtina išskirtinė leidinio dizaino kokybė: puiki spauda, geros kokybės spalvotos iliustracijos, fotografijos, unikalus CD su 14 dainų, tarp kurių yra net niekur iki šiol neleistos grupės KATEDRA daina. Recenziją radikaliai.lt skaitykite vėliau, o dabar trumpai susipažinkite su knygos autoriaus, sudarytojo žodžiu.

Radikaliai.lt
2015 m. Birželio 17 d., 16:57
Skaityta: 249 k.
Išleista knyga „Sunkūs metai: 2014“

Antrus metus iš eilės esminiai Lietuvos sunkiosios muzikos įvykiai sudėti į knygą. Kaip ir praėjusiais metais, leidinyje „Sunkūs metai: 2014“ patalpinti pernai įvykusių renginių reportažai, apžvelgiami išleisti albumai, kalbinami aktyviausi sunkiosios scenos žmonės bei prisimenamos istorinės sukaktys. 240 puslapių apimties spalvota knyga gausiai iliustruota tiek puikiai pažįstamų fotografų nuotraukomis, tiek iki šiol nepublikuotomis fotografijomis bei archyviniais kadrais.

Ir šiemet su knyga platinamas kompaktinis diskas, kuriame įrašyta trylika 2014-aisiais gimusių kūrinių bei mėgėjiškame koncertiniame vaizdo klipe įamžinta vienos dainos premjera.

Leidinio „Sunkūs metai: 2014“ turinys bei autorių sąrašas: www.hardrokas.net/failai/SM2014turinys.pdf

Kol kas knygą galima įsigyti tiesiai iš autorių, susisiekus el. paštu info@hardrock.lt arba parašius žinutę Hardrock.lt Facebook paskyroje (www.facebook.com/Hardrock.lt).

200 egz. tiražu išleistos knygos kaina - 15 EUR (ne Vilniaus, Kauno ar Dzūkijos gyventojams siunčiant paštu reiktų primokėti 2.5 EUR už pašto išlaidas). Jau įsigijusiems 2013-ųjų metų apžvalgą arba perkant abu leidinius iškart, naujoji knyga kainuos 13 EUR.

Taip pat vis dar galima įsigyti knygą „Sunkūs metai: 2013“. Leidinio kaina – 9 EUR.

Naujienos apie kitas platinimo vietas bus skelbiamos autorių puslapyje www.hardrock.lt.

 
http://www.radikaliai.lt/garsas/2756-jonines-lietuvos-sunkiosios-muzikos-megejai-sutiks-su-antruoju-sunkiu-metu-leidiniu
 
http://www.radikaliai.lt/radikaliai/1930-recenzija-sunkus-metai-2013-lietuvos-sunkiosios-muzikos-scenos-ivykiu-apzvalga-nepaprastai-geniali-knyga-kelianti-daug-minciu
 
P.S. Už tokį kapitalinį darbą Povilą reikia ne šiaip pagirti, o nustebus džiaugtis, jog esama entuziastų, kurie sugeba kokybiškai padaryti darbą, keliantį jiems malonumą. Dar neperskaitęs visos knygos matau, kad tai ne vienadienė plaštakė, taigi į Lietuvos muzikos istorijos aukso fondą antrasis SUNKIŲ METŲ tomas jau įrašytas. Džiaugiuosi, kad šiame tome yra ir mano nedidelis indėlis: grupių MERESSIN ir REBELHEART albumų recenzijos. 
Komentarai
  • Egis
    2015 m. Birželio 23 d., 16:31
    Paimčiau abi.