Pradžia / Garsas / Sound
 

Ramūno Šiaučiulio KIKILIAI skambės gyvai (video)

Balandžio 16 d. Vilniaus klube „nArauti“ dainų autorius ir atlikėjas Ramūnas Šiaučiulis akustiškai atliks savo albumo „Negrįžtam“ dainas. Papildomai skambės naujos ir niekam negirdėtos dainos – „Minties galia“, „Aš gyvenu“, „Tu tai žinai“, „Vakare“.

Radikaliai.lt
2015 m. Balandžio 13 d., 15:47
Skaityta: 96 k.
Nėrius Pečiūra ir Ramūnas Šiaučiulis - "Kikiliai"

Koncerto metu R. Šiaučiulis kartu su Nėriumi Pečiūra pristatys dainos „Kikiliai“ lyrinę-akustinę versiją. „Tikrąją žodžio prasme – kikiliai bus tylūs ir nuoširdūs“, – atvirauja R. Šiaučiulis.

2014 m. pabaigoje R. Šiaučiulis įrašė albumą „Negrįžtam“, buvo sukurtas dainos „Atgal“ vaizdo klipas. Šiuo metu yra kuriamas dainos „Angelo akys“ vaizdo klipas.

R. Šiaučiulis pasakoja: „Šiuo metu įrašinėju antrajį albumą, kuris bus visiškai skirtingas nuo pirmojo, skambesiu ir stiliumi. Daugiau sintezatorių, elektrinių gitarų. Planuojama albumą pristatyti rugpjūčio pabaigoje gyvo garso koncertu. Nors šiuo metu tenka nemažai gyventi Anglijoje, bet man tai netrukdo užsiimti kūrybine veikla, kiekviena akimirka yra brangi ir ją išnaudoju naujų dainų kūrybai. Ar planuoju pradėti dainuoti angliškai, atsakymas – tikrai ne, bent jau artimiausiu metu, nors yra idėjų ir projektų, kuriuose bus galima tai įgyvendinti.“

Albumą „Negrįžtam“ galima rasti čia: https://soundcloud.com/ram-nas-iau-iulis.

Ramūnas Šiaučiulis – akustinė gitara, vokalas.
Tomas Urbonavičius - perkusija

Koncerto pradžia: 21:00.

Koncerto pabaiga: 23:00.

Susijęs tekstas: http://www.radikaliai.lt/radikaliai/2229-kodel-tyliai-tyliai-mylisi-kikiliai-interviu-su-ramunu-siauciuliu-video.

Komentarai