Pradžia / Garsas / Sound
 

Reperis Yga pristato naują muzikinį klipą dainai „Ką tu renkiesi?“

Dažnai bendruose projektuose su kitais hiphopo scenos atstovais dalyvaujantis reperis Yga pristato solinį savo darbą – vaizdo klipą kūriniui „Ką tu renkiesi?“.

Radikaliai.lt
2015 m. Gegužės 29 d., 11:05
Skaityta: 36 k.
YGA - Ką tu renkiesi?

Tekstų rimavimo virtuozo Ygos repo karjerai – beveik penkiolika metų, savo kūryba plačiajai visuomenei jis žinomas iš praeityje garsių grupių „Da Manifest“, „Legato“ ir tandemo su Broo. Yga nuo 2003 metų iki šių dienų scenoje ir už jos ribų nuolat talkina „G&G Sindikatas“ nario Pusho solinėje veikloje.

Pastaruoju metu reperis intensyviai varsto kelių šalies garso įrašų studijų duris ir teigia pribrendęs solinei karjerai. „Daug laiko praleidžiu darbuodamasis studijoje prie debiutinio savo albumo. Tikiuos, kad ilgai brandinamas muzikinis produktas dienos šviesą išvys jau šį rudenį“,  – mintimis dalinasi atlikėjas.

Būsimojo albumo puošmena – kūrinys su vaizdo klipu „Ką tu renkiesi?“. Muzikinė kompozicija priklauso jaunam ir talentingam bytų meistrui FRGMNTS, o vaizdinės medžiagos realizavimas – profesionaliam operatoriui Filmik.

Vaizdo klipe taip pat dalyvavo hiphopo muzikos maestro DJ Swix iš grupės „Tie Geresni“, grupės „Colours of Bubbles“ būgnininkas Simas Olechnavičius bei reperis ir muzikos kūrėjas Alhi. „Visi šie vyrai vienaip ar kitaip prisideda prie naujo mano albumo“,  – užuominas žarsto Yga.

„Ši daina – apie seną kaip pasaulis tiesą, kad mūsų poelgiai atspindi mus pačius. Apie kitus žmones sprendžiame pradedant jų apranga, pomėgiais ir baigiant užimamomis pareigomis darbe ar visuomenėje“, – apie naujausią savo darbą kalba ir jį įvertinti siūlo Yga.

O kol singlas keliauja į radijo stočių etrerį, atlikėjas kviečia „Ką tu renkiesi?“ klausytis muzikos platformose „Deezer“, „Spotify“ ir „iTunes“.

Komentarai