Pradžia / Garsas / Sound
 

„Black Water“ siurprizas: vietoj planuoto vieno – du nauji kūriniai

Elektroninės muzikos duetas „Black Water“ pristato sparčiai populiarėjančios grupės „Artfcl“ kūrinio „Drawn In(to) Soundscape“ remiksą. Tai vienas iš 11 skirtingų Lietuvos elektroninės muzikos prodiuserių sukurtų remiksų, dedikuotų naujam „Artfcl“ albumui „Hands On Artificial“.

Radikaliai.lt
2021 m. Sausio 22 d., 14:42
Skaityta: 36 k.
Nendrės Žilinskaitės nuotr.
Nendrės Žilinskaitės nuotr.

„Black Water“ kūrinio premjerą galimą išgirsti čia: https://soundcloud.com/electric_shapes/artfcl-drawn-into-soundscape-black-water-in-touch-fss-recordings.

Iš viso „Black Water“ naujam „Artfcl“ albumui sukūrė du remiksus, įkvėptus to paties kūrinio. „Mes visada atlikėjams, kurie prašo remiksų pateikiame bent dvi muzikines versijas, tad buvome maloniai nustebę, kad „Artfcl“ jas abi ir pasirinko išleisti. Abu remiksai yra labai skirtingi, bet inspiruoti vieno kūrinio, kuriame radome daug sluoksnių ir sąskambių,“ – pasakoja „Black Water“ narys Mantas Ažondenis.

Jam pritaria ir vilniečių dueto kolega Vaidotas Mikulka: „Abu kūriniai – visiškai skirtingi. Tai šiek tiek primins mūsų paskutinį albumą „Past Present Future“, kuriame perpynėme dvi labai skirtingas savo puses – lengvą ir ramią bei sunkesnę, skirtą šokiams. Mes, „Black Water“ esame duetas ir bendradarbiavome su „Artfcl“ duetu, tad ir idėjų kilo ne viena. Smagu, kad klausytojai galės išgirsti jas abi.“
Naujame „Artfcl“ albume „Hands On Artificial (Remix Album)“ bus galima išgirsti ne tik pačius „Artfcl“ ir „Black Water“, bet ir tokius atlikėjus kaip Auren, „Dubonautik“, „Five Rituals“, Jaroška, Lulu, Monikaze, Phun Thomas, „Roe Deers“, Shkemą.

Viso albume skambės net 22 elektroninės muzikos kūriniai. „Artfcl“ džiaugiasi, kad jų kūryba įkvėpė būrį kolegų sukurti savas jų kūrinių interpretacijas. Pasak grupės, buvo labai įdomu išgirsti, kaip jų kuriamą muziką girdi kiti. Remiksų albumas visose muzikos platformose pasirodys sausio 28 d.

„Black Water“ albumą „Past Present Future“ galima išgirsti: https://open.spotify.com/album/4jYL8JEzxf7nZl50LuGjgS.

Komentarai