Pradžia / Garsas / Sound
 

Legendinis grupės Guns N’Roses gitaristas Ron Thal Bumblefoot negailėjo komplimentų Robertui Semeniukui

Vienas žymiausių šių dienų Lietuvos roko gitaristų, kompozitorius Robertas Semeniukas šią vasarą nesilepina atostogomis, bet vis nustebina klausytojus muzikinėmis naujienomis. O šį kartą atlikėjui nusišypsojo tikra sėkmė!

Radikaliai.lt
2020 m. Rugpjūčio 01 d., 20:49
Skaityta: 104 k.
Robertas Semeniukas. Asmeninio archyvo nuotr.
Robertas Semeniukas. Asmeninio archyvo nuotr.

Socialiniame tinkle Facebook keli draugai su Robertu pasidalino žinia, jog  legendinis amerikiečių gitaristas Ron Thal Bumblefoot  nusprendė įamžinti savo kūrinio “Planetary Lockdown” improvizacijas su kitais šio instrumento virtuozais. Taip, paragintas draugų ir kolegų, Robertas nusprendė įrašyti savo solo partiją ir nusifilmuoti bendrame video su legenda iš Guns N’Roses, Sons of Apollo ir grupės Asia.

Ron Thal Bumblefoot. Wikipedia nuotr.

“Įrašęs ir patalpinęs video į savo Youtube paskyrą, nusiunčiau Bumblefoot nuorodą su savo interpretacija ir padėkojau už tokią galimybę įsiamžinti su legenda. Jau po kelių valandų savo socialiniame tinkle Facebook garsus JAV gitaristas pasidalino vaizdo klipu su prierašu: “Štai kaip turi skambėti gitara!”. Tai be abejo labai pradžiugino, nes tiesą sakant, net nesitikėjau, kad pastebės mano žinutę socialiniame tinkle. Jam turbūt tūkstančiai rašo per dieną?! Video iškart susilaukė nemažai teigiamų komentarų, tarp kurių ir daug garsių muzikantų atsiliepė, taip pat smagu, jog sparčiai auga peržiūrų skaičius ir mano Youtube paskyroje. Dar nudžiugino tai, jog pats Ron Thal tą pačią dieną asmeniškai susisiekė su manimi kelis kartus Facebooke, kitą dieną parašė Instagrame, negailėjo komplimentų, labai paprastai bendravo, taip pat prisipažino, jog jo seneliai kilę iš Lietuvos ir vieną dieną jis čia sakė užsuks į pasisvečiuoti. Malonu, kad prie didžiųjų pasaulinių muzikos vardų, tokių kaip Guns N’Roses, AC/DC yra prikišę nagus ir su Lietuva šį beitą turinčių muzikantų.” – džiaugėsi Robertas.

Komentarai