Pradžia / Garsas / Sound
 

Alytuje skambės grupės "Stresas" dainos bei sunkiojo roko šlageriai

Keli Lazdijų rajone vykstančio festivalio "Metelys In Rock" dalyviai nutarė perkelti linksmybes ir į kitus Lietuvos miestus. Pirmieji smagiame renginyje galės pasibūti alytiškiai. Naktinio klubo "Amigo" scenoje gros Šiaulių heavy metal kolektyvas "Stresas" bei jungtinė klubo grupė "S.M.K.".

hardrock.lt
2019 m. Lapkričio 14 d., 18:21
Skaityta: 29 k.
Alytuje skambės grupės "Stresas" dainos bei sunkiojo roko šlageriai

"Stresas" jau turėtų gerai būti pažįstami Dzūkijos sunkiosios muzikos mėgėjams. Grupė yra pasirodžiusi ne tik minėtame renginyje prie Metelio, bet ir mažiausiu festivaliu vadinamame renginyje "Bunda Rock" (Bendoriai, Alytaus r.). Taip pat šiauliečiai yra koncertavę menininkų kavinėje "Pušis" bei Alytaus kultūros ir komunikacijos centro amfiteatre vykusių sunkiosios atletikos varžybų metu.

Iš festivalį organizuojančios asociacijos "Sunkiosios muzikos klubas" narių bei gerai žinomų muzikantų sudaryta komanda publiką kaitins klasikinių roko bei metalų hitų koveriais. Įdomu tai, kad šiame koncerte bosisto poziciją Kęstutis Skliaustys perleis Aurimui Glatkauskui.

Prie Alytuje grosiančių kolektyvų prisijungus "Rattlesnake" ir "Dead Man's Cross" gruodžio 21 d. bus surengtas pasirodymas Vilniuje, o kitų metų pradžioje panašus sąstatas koncertuos Kaune.

Plačiau apie koncertą Alytuje rasite čia - https://www.facebook.com/events/508218910025764.

Komentarai