Pradžia / Garsas / Sound
 

„ANTIKVARINIŲ KAŠPIROVSKIO DANTŲ“ KONCERTE – SLOVAKŲ DIDŽĖJUS

Iš Bratislavos į Vilnių, į „Antikvarinių Kašpirovskio dantų“ koncertą šį savaitgalį atvyks svingo didžėjus iš Slovakijos Matwe Drappenmädchenfeller. Sekmadienį „Compensos“ koncertų salėje įvyks didžiausias grupės turo, kuriuo pristatomas naujasis albumas „Nieko nereikia daryt“, koncertas.

M.P.3 info.
2019 m. Lapkričio 12 d., 12:14
Skaityta: 13 k.
„ANTIKVARINIŲ KAŠPIROVSKIO DANTŲ“ KONCERTE – SLOVAKŲ DIDŽĖJUS

Į pasirodymą Vilniuje liko paskutinieji 500 bilietų. Į lapkričio 24 dienos koncertą Šiaulių „Saulėje“ – paskutinieji 100 bilietų. Jau išparduoti visi bilietai į papildomą turo koncertą lapkričio 30 dieną Kaune, todėl paskelbtas dar vienas, jau trečiasis grupės pasirodymas šiame mieste, kuris įvyks Naujų metų naktį „Renginių oazėje“.

Su didžėjumi Matwe Drappenmädchenfeller „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ susipažino pernai koncertuodami festivalyje Skopjėje, Šiaurės Makedonijoje. Slovakų didžėjus užburia publiką savo grojama svingo muzika ir šokių judesiais. Jis ne tik pradės grupės pasirodymą Vilniuje, linksmins publiką per koncerto pertrauką, tačiau vieną kūrinį ketina atlikti ir su pagrindiniais vakaro kaltinininkais.

„Užtruko šiek tiek laiko, kol išmokau ištarti grupės pavadinimą, bet dabar aš jau jo nebeužmiršiu. Tai pirmieji žodžiai, kuriuos išmokau lietuvių kalba“, – šypsosi Matwe Drappenmädchenfeller. „Teko matyti grupės koncertą pernai Makedonijoje. Tai – išprotėjęs muzikinis cirkas, kur jaučiasi, kad muzikantams patiems labai patinka tai, ką jie daro. Bus labai smagu tuo pasidžiaugti kartu su jais sekmadienį Vilniuje!“

Spalio pabaigoje „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ išleido savo trečiąjį albumą „Nieko nereikia daryt“, iš kurio jau išpopuliarėjo dainos „Mažulė“, „Mangai“ ir titulinis albumo kūrinys. Koncertų turas, šiemet nusidriekęs per Indiją, JAV, Belgiją ir Lietuvą, taip ir vadinasi „Nieko nereikia daryt“.

„...Nes viskas padaryta. Jums tereikia tik ateiti į koncertą ir juo pasimėgauti“, – sako „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“, kviečiantys gyventi su šypsena – tuomet viskas pavyksta daug geriau ir paprasčiau. O norint mėgautis gyvenimu ir nieko nesugadint – tiesiog… nieko nereikia daryt.

Matwe Drappenmädchenfeller archyvo nuotr. „Antikvarinių Kašpirovskio dantų“ nuotraukų autorius – Algis Kriščiūnas.

Komentarai