Pradžia / Garsas / Sound
 

„CARNIVAL YOUTH“ SUGRĮŽTA SU NAUJU ALBUMU: LIETUVOJE SURENGS NET DU PASIRODYMUS

Lietuvių jau pamilta latvių grupė „Carnival Youth“ šį rudenį sugrįš į Lietuvą! Indie rokeriai rugsėjo mėnesį Vilniuje ir Alytuje pristatys savo naujausią albumą „Good Luck“, kuriame skamba ir neseniai pristatytas singlas „Desktop“.

M.P.3 info.
2019 m. Liepos 19 d., 12:36
Skaityta: 20 k.
„CARNIVAL YOUTH“ SUGRĮŽTA SU NAUJU ALBUMU: LIETUVOJE SURENGS NET DU PASIRODYMUS

„Kiekvienas pasirodymas Lietuvoje mums yra ypatingas, nes jaučiame, kad čia atradome savo publiką, kuri visada palaiko. Nekantraujame pasidalinti ilgai brandintu albumu, kuris nuo praėjusių mūsų darbų skiriasi stipria ironijos ir nuoširdumo doze“, – šypsosi grupės būgnininkas Emilis Kauperis.

„Carnival Youth“ savo naujausią albumą „Good Luck“ įrašinėjo Brazilijoje, San Paule. Pasak muzikantų, dauguma dainų buvo baigtos dar prieš įžengiant į studiją, tačiau savotiška Brazilijos atmosfera taip pat padarė didelę įtaką dainų skambesiui.

Susipažinti su kai kuriomis naujausiomis dainomis galima jau dabar – neseniai Lietuvos radijo stotyse buvo pristatytas grupės singlas „Desktop“, o šiandien grupė gyvai pasirodys Žagarės vyšnių festivalyje.

Naujausio albumo pristatymo turo metu „Carnival Youth“ iš viso sugros apie 25 koncertus. Lietuvoje grupė surengs pasirodymus net dukart: rugsėjo 6 dieną Vilniuje, „Vasaros terasoje“ ir rugsėjo 14 dieną Alytuje, klube „Fenix“.

Org. archyvo nuotraukos.

Komentarai