Pradžia / Garsas / Sound
 

GRUPĖ „BIPLAN“ KELIONĘ „NUO NULIO IKI MĖNULIO” PABAIGS ALYTUJE

Visų puikiai pažįstama ir mylima grupė „Biplan“ šį savaitgalį užbaigs naujausio albumo pristatymo turą „Nuo nulio iki mėnulio“. Paskutinis pasirodymas įvyks rytoj, gegužės 3 dieną, Alytuje.

M.P.3 info.
2019 m. Gegužės 02 d., 14:47
Skaityta: 41 k.
GRUPĖ „BIPLAN“ KELIONĘ „NUO NULIO IKI MĖNULIO” PABAIGS ALYTUJE

Grupė jau pasirodė Kaune, Druskininkuose, Palangoje ir Vilniuje, kur savo gerbėjams surengė ypatingus koncertus. Juose grupė atlieka beveik visus kūrinius iš savo naujausio albumo „Nuo nulio iki mėnulio“ ir didžiausius savo hitus.

Praėjusį šeštadienį Vilniuje gyvos muzikos klube „Tamsta“ vykusiame koncerte „Biplan“ ant scenos pakvietė dainininkę Jurgą ir kartu pirmą kartą gyvai atliko savo bendrai sukurtą dainą „Į taikinį“. Grupės lyderis Maksas Melman džiaugėsi, kad Jurga šiai dainai ir koncertui suteikė moteriškos šilumos ir jautrumo.

Koncerto Vilniuje metu prie grupės kelioms dainoms taip pat prisijungė grupės bosisto Sergejaus Savčenko sūnus Andrius Savčenko. Jaunasis muzikantas grojo klavišais ir kartu su „biplanais“ atliko dainas „Vakar“, „Ketvirtadienis“, „Šypsenos“ ir „Labas rytas“.

Savo penktą ir finalinį turo „Nuo nulio iki mėnulio“ koncertą grupė sugros jau šį penktadienį, gegužės 3 dieną, Alytuje, naktiniame klube „Amigo“. Šiandien „Biplan“ dalinasi koncerto Vilniuje ištrauka – naujausiame grupės albume skambančia daina „Hey, Mam“, kuria ir pradeda turo koncertus.

Nuotraukose „Biplan“ koncerto Vilniuje, gyvos muzikos klube „Tamsta“, metu. Nuotraukų autorius Vytautas Dranginis.

Komentarai