Pradžia / Radikaliai
 

Dar viena Valdo Karklelio dovana gerbėjams (video)

Vėlinių išvakarėse legendinis Lietuvos muzikantas Valdas Karklelis savo gerbėjams padovanojo vaizdo klipą „Panelė“. Tai buvo savotiško klipų serialo, kurį greičiausiai sudarys penki vaizdo kūriniai, pradžia. Lapkričio 13 d. V. Karklelis dovanoja antrąjį klipą. „Dviese maudytis meilėje“ – ypatingas klipas, išaukštinantis tikruosius jausmus.

Mindaugas Peleckis
2014 m. Lapkričio 13 d., 09:11
Skaityta: 77 k.
VALDAS KARKLELIS - DVIESE MAUDYTIS MEILĖJE (2 Serija)

„Visi šiame gyvenime turi vaidmenį, kaip kine ar spektaklyje. Vieni skaito laikraščius, kiti jiems rašo straipsnius, vieni šoka, o kiti džiaugiasi, kaip moka. Aš darau daug ką šiame gyvenime, o jei nuo vaizdų mano kūryboje Jūsų veide pasirodo šypsena, man yra malonu. Tai yra mano tikslas. Linkiu visiems geros nuotaikos ir pozityvaus mąstymo!“ – sako pozityvumą gyvenime labiausiai vertinantis muzikantas.

Konceptualus vaizdo klipų „serialas“ – unikalus Lietuvos muzikos istorijoje.

Išskirtinį interviu su V. Karkleliu skaitykite čia: http://www.radikaliai.lt/radikaliai/2117-isskirtiniai-interviu-su-legendiniais-muzikantais-nr-14-valdas-karklelis-video.

Pirmojo vaizdo klipo iš minėto „serialo“ pristatymas: http://radikaliai.lt/radikaliai/2144-veliniu-proga-valdo-karklelio-dovana-gerbejams-video

Komentarai