Pradžia / Radikaliai
 

Guru Guru ir raganos

Guru Guru netikėjo raganomis, burtininkėmis, aiškiaregėmis ir pan., BET. Jam visgi teko kartą susidurti su viena ragana, o jo kaimynui Jonui – su kita.

Algimantas Lyva ir Mindaugas Peleckis
2014 m. Rugsėjo 26 d., 11:24
Skaityta: 104 k.
Be pavadinimo. Mindaugo Peleckio nuotr.
Be pavadinimo. Mindaugo Peleckio nuotr.

Jonas buvo mažas, jam tankiai mirksėjo akys, todėl tėvai nusprendė, kad medicina čia bejėgė, ir nuvedė pas raganą iš Panerių. Ragana smilkė kažką konservų dėžutėje, Jonytis kvėpavo tuos garus ir pagijo.

Guru Guru iš savo sutiktos raganos Angelės (kur ji gyvena, nežinia) sužinojo, kad ves vėlai, bet laimingai, visą gyvenimą kentės dėl noro pažinti ir skleisti tiesą. Visa tai buvo tiesa.

Visos kitos raganos – netikros, per savo pusiau trumpą gyvenimą nusprendė Guru Guru.

 **

„Sapne sapnavau, kad miegu. Žadina mama. Sako, eik į lauką. Pradėjau ieškoti, kuo apsirengti, nerandu batų, kojinių. Galiausiai leidžiuosi laiptais. Pirmame aukšte – mergaitė. Lauke nuošaliau nuo laiptinės durų stovi moteris, o šalia jos – dvi meškos. Moteris prašo pagalbos, kad užpildyčiau dokumentus kažkokiems fondams. Meškos šoka ir dainuoja, boksuojasi, šalia jų išdygsta vadybininkas su mobiliuoju. Jis suinteresuotas, kad visi statytų už meškas, vyksta veiksmas, telefonu priiminėjamos „stavkės“. Sapnas baigiasi.“

**

Va ir vaikščiok pas raganas. 

Komentarai