Pradžia / Knygos
 

„Juk gyvenimo prasmė – būti laimingam. O tada ir su egzistenciniu tragizmu, ir su buitinėm problemom susidorosim“

Šiais žodžiais baigiama įstabi knyga SPALVOTA LAIMĖS FORMULĖ, kurią parašė dvi talentingos rašytojos ANA LU ir EDITA LEI. Knygoje vaikams, paaugliams, o ir suaugusiems paprastai, bet ne prastai paaiškinamos esminės gyvenimo tiesos. Tokios knygos seniai trūko, kas perskaitys, supras. To nepavadinsi nei pigia ezoterika/new age, nei kiču/banalybe. Tai tiesiog tai, ko reikia. Meškerė žuviai - LAIMEI - pagauti. Gaudykit. Perskaičiau vienu ypu.

Mindaugas Peleckis
2016 m. Liepos 03 d., 15:51
Skaityta: 162 k.
„Juk gyvenimo prasmė – būti laimingam. O tada ir su egzistenciniu tragizmu, ir su buitinėm problemom susidorosim“

Nenoriu atskleisti knygos siužeto, viską rasite joje, susiraskite ir skaitykite, negalima atimti to malonumo suvokti pačiam. Paminėtina, kad knyga nėra didelės apimties (apie 110 psl.), taigi, pats tas, iliustruota ji fantastiškai (Neringa Krivičienė, Darius Kelmelis, Roldan West), dizainas puikus, redagavo profesionalas, rašytojas Vainius Bakas.

Galiu tik pridurti - daugiau tokių knygų ir tokio puikaus pozityvo, kurio Lietuvoje (ir pasaulyje) labai trūksta. Bene vienintelė knyga, kurią pastaruoju metu skaičiau, ir kurioje nebuvo jokio negatyvo. Net nustebau, kame čia šuo pakastas. Vis dėlto jokios klastos nėra: tai savita NAISIŲ VASAROS remiama filosofija: domėjimasis savo šaknimis, Žalčio prisiminimas, akcentavimas, kad svaigaluose laimės nerasi ir kiti teisingi dalykai, būtini suvokti kiekvienam vaikui, kuris greitai taps dideliu vaiku. Svarbiausia - kad sveiku ir pilnaverčiu piliečiu.

Žalčiai NAISIŲ VASAROJE

Komentarai