Pradžia / Knygos
 

Ignas Staškevičius išleidžia naują knygą TAPATYBĖS KORTELĖ

Netrukus pasirodys kelių knygų („Kelias į bazę“, 2006, „Maratono laukas“, 2011, „Domertas“, 2013) autoriaus ir vertėjo (Gešė Džampa Tinlėjus. Proto apvalymas: budistinių tekstų rinkinys. Vilnius, Metodika, 2010) Igno Staškevičiaus nauja knyga „Tapatybės kortelė“. Pasak leidyklos „Sofoklis“, tai taikli knyga tiems, kurie diena iš dienos turi derinti ambicijas ir galimybes, sunkų darbą ir ėjimą į sėkmę.

Radikaliai.lt
2016 m. Vasario 11 d., 14:30
Skaityta: 196 k.
Ignas Staškevičius išleidžia naują knygą TAPATYBĖS KORTELĖ

Leidykla „Sofoklis“ apie 128 puslapių knygą rašo taip (http://www.sofoklis.lt/tapatybes-kortele):

Igno Staškevičiaus knyga „Tapatybės kortelė“ – taikli knyga tiems, kurie diena iš dienos turi derinti ambicijas ir galimybes, sunkų darbą ir ėjimą į sėkmę. Dėmesio - knyga dar neišleista, tačiau užsakę ją gausite pirmieji!

Atviru asmeninio portreto eskizavimu pasižyminti Igno Staškevičiaus knyga  „Tapatybės kortelė“ žadina ne tik skaitytojų susižavėjimą, bet ir smagius krizenimus. Autoriaus pasirinktas gana asmeniškas kalbėjimas leidžia mėgautis retai beaptinkamu paprastu grynu, nuosaikiu, tikslias ir išgrynintas prasmes fiksuojančiu požiūriu.

Pati idėja – sąsaja, kai į žmonių santykius, situacijas žvelgiama be sentimentų, bet skvarbiu žvilgsniu ir su kandžia ironija bei šypsena per paradoksus norima parodyti, kad viskas yra ne taip, kaip atrodo iš pirmo žvilgsnio.

„Tapatybės kortelėje“ pateiktos literatūriškai žaismingos istorijos įkvėps, padrąsins, kartais nustebins ar privers susigėsti. Tai taikli knyga tiems, kurie diena iš dienos turi derinti ambicijas ir galimybes, sunkų darbą ir ėjimą į sėkmę.

Knygos pristatymas numatytas Vilniaus knygų mugėje.

Komentarai